Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak dočasně zaslepit vodovod

použít ty matky, co spojují baterii a vývod ze zdi.
Ze zdi koukají takové fajfky, říká se jim etážky. jejich fajfkovitost umožní srovnat vývody ze zdi do roviny a na správnou vzdálenost od sebe, dle vodovodní baterie. Ony převlečné matice jsou "v kuse" s baterií a mezi baterii a ty fajfky se dává těsnicí kroužek.
Pokud bys měl-a samotné ty matice, pak v kombinaci s tou dvoukorunou a těsněním, jak je psáno výše, by se to zaslepilo. Spíš bych obešel sousedy, na vsi to není otravování a půjčil si mufnu a zátku 2+2 kusy, na vesnici se takovéhle věci vyskytují častěji než v paneláku.
I když mufna na etážku není zrovna košer z hlediska utěsnění na etážce. Etážka není stavěná na pakování závitu, ale dalo by se. Zátky s vnitřním závitem a těsněním jsou na to lepší.
Člověk si musí vybrat. Ona vyplavená kuchyň nepodařeným kutilským pokusem...
A taky počítej s tím, že zadní deskou linky se změní vzdálenost od zdi pro baterii. Pak není vyloučena asistence instalatéra, neb se v tomto oboru moc neorientuješ.
Nic ve zlém.
Když se odendá baterie, měly by se vyměnit ty těsnicí kroužky. Na utěsnění mufny je třeba koudel nebo teflon nebo takový pakovací provázek.
Ke dvoukoruně opět těsnění.
To všechno buď máš, nebo jedeš do krámu oněch 20km.
Osobně bych ulovil souseda kutila a dal mu dvě stovky, nebo lahev flašky.
Bože, to jsem se rozkecal.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny