Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PWM regulátor CPU ventilátoru

1) moc nerozumim tem konektorum, jinak to vypada OK. Pridal bych filtracni kapacitu mezi zem a napajeni, co nejbliz 555, cca 100uF + blokovaci 100nF tamtez.
2) mam, a nemalo. Ale tohle je jednoduchy a funkcni. Jednodussi asi nevymyslis.
3) To by slo a to podstatne. Tohle nejspis ani doma nevyrobis, protahovat draty mezi pinama s rozteci 2.54 si zakaz, to uz chce dost zkusenyho vyrobce DPS aby to spolehlive dal, nehlede na to ze se to pak hur osazuje. Kresli podstatne silnejsi spoje(min. 2x tloustka cary)
Zacni tim, ze otocis svaba a das ho doprostred. Natahni z jednoho bodu zeme. Pust autorouter a koukni kde je to moc nahusteny, kde jsou problemy. Rip-up vsechno a rukou nakreslit co se autorouteru jakoby povedlo, ale hezcejc - smysluplnej pocet lomeni, radeji 2x 45°nez jednou 90°... Znova pustit autorouter, rozmyslet postup, zase rip-up a zase kreslit rukou. Neboj se v jakykoliv fazi presunout soucastku(pokud to lze, nektery soucasky musi bejt na danym miste), pokud ti to pomuze - je to lepsi nez vymejslet kudy ten drat vedst. Drz logiku zapojeni, signalovy draty nevedou napajeci casti. Nekolikrat zopakovat predchozi kroky.Finalizace - rozlejt zem do volnych ploch, masky, popisky a pod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny