Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepinanc - 2 zesilovace > 1 reprobedny

Panove prosim poradte mi.
Mam dva audio zesilovace a jeden par reprobeden. Potreboval bych nejakej prepinac nebo neco, co by v jedne poloze posilalo ze ZESILOVACE 1 signal do repraku a v druhe poloze signal ze ZESILOVACE 2 do stejnych repraku. Samozrejme e ne najednou, ale bud a nebo.
Pro zjednoduseni bych to popsal tak, ze mam dve hifi veze ale jen jedny bedny...;-)

V podstate podobny princip, jestli nekteri jeste pamatujete, jak byly prepinace treba z vice pocitacu na jednu tiskarnu.
V kouzelne krabicce byl otocny mnohapinovy prepinac, propajeny milionem dratku , kdy otocenim tohoto mechanickeho prepinace tiskul na jedne tiskarne bud jeden nebo druhy pocitac.

vim ze doba pokrocila, a uz se uplne neorientuju v aktualnim sortimentu elektro. Mate nekdo nejaky tip, jak to udelat ? nejaky konkretni prepinac treba v GME nebo GES, kterej bych propajel dratama, pripojil zesilovace a repraky a prepinal mechanicky zesilovace do jednech reprobeden.

trochu jsem se to snazil znazornit na prilozenem obrazku.
chtel bych vas velice poprosit, abychom se pokud mozno drzeli tematu. chapu, ze muze nekdo mit namitky nebo se podivovat nad tim proc to delam takhle, ale tento zpusob jsme zvolil po nejake uvaze a na zaklade urcitych okolnosti.

samozrejme se nevyhybam a uvitam podnetne namety a samozrejme rady jak tuto konkretni vec udelat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny