Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepinanc - 2 zesilovace > 1 reprobedny

a navic by se mi zdalo idealni, kdyby to prepinani bylo pres ( nevim jak to ted nazvat abych zase nebyl opravovan ;-) ) jakousi nulovou polohu.

stav 1 > vsechno odpojeno > stav2
To prave udela ten kolebkovej prepinac, co sem ti na nej poslal odkaz. Akorat ze jen pro jeden reproduktor, takze pouzit dva a treba je mechanicky sprahnout(nebo ne, nejhorsi co se muze stat je ze ti z kazdyho repraku bude hrat neco jinyho)
ok, dobre. mozna nepresne nazvoslovi. tak ne zem, ale minus, nebo at je to jak chce, tak proste druhej kabel. u gramce treba zemnici kabel je. sice separatne, ale je. a kdyz se nezapoji , tak to hvizda jak o zivot...;-)
Tohle je prave otazka. Vystup ze zesilovace muze mit jeden pol spolecnej pro oba repraky, tedy jeden zivej vodic a jeden pracovni vodic(trochu analogie s 230V, faze a N), ale taky muze mit plovouci vystup, kdy ani jeden drat nema definovanej potencial vuci zemi(analogie 230V za oddelovacim transformatorem, muzes si sahnout na jakejkoliv _JEDEN_ vystup a pecku nedostanes). A tohle by pri pouziti jenom jednoho prepinanyho vodice mohlo delat problemy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny