Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozvod TV po domě

Zdravím, momentálně předělávám dům a potřeboval bych poradit jak udělat rozvod koaxiálu k tv. Momentálně je vše vedené po zdech a napojené obyč. rozdvojkama. Teď bych to chtěl dát pod omítku a do krabiček. Situace je taková, na střeše rd je anténa se zesilovačem (stará kolorka), od ní vede koax. a na konci je trafo k napájení zesilovače. A potřeboval bych poradit jaký rozbočovač min. pro 3 tv koupit a jak to zapojit. Nějaky rozbočovače jsem na netu našel, ale všechno se to připojuje přes ty šroubovací konektory, ale na tom koaxu od antény je ještě rovnej konektor s napájením bez závitu, tak nevim jak to spojit a nějaký redukce se mi tam moc nechce dávat. Díky za tipy

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokial prerabas dom sprav hviezdicovite rozlozenie kabelaze, cize kazda zasuvka vlastny kabel. Dovod… poslední
fleg 12.08.2013 09:12
fleg

Pokial prerabas dom sprav hviezdicovite rozlozenie kabelaze, cize kazda zasuvka vlastny kabel. Dovod je viacero a mne sa nechce ich vymenovavat vsetky spomeniem napriklad len univerzalnost takto strukturovanej kabelaze (moznost zapojenia viacerych satelitov a pod).
F-ka nech ti problem nerobia, ich nahodenia a praca s nimi je velmi lahka a takto vytvoreny spoj netrpi neduhmi ako u inych konektorov. Aj preto sa pouziva v praxi prakticky uz len F-ko.
Hore na strechu, kde sa ti budu zbiehat vsetky kable mozes pouzit hocico od zlucovacov az po switche a opat vyuzijes to, ze takto spravenu kabelaz mozes pouzit aj na ine technlogie (napriklad spominany satelit).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru