Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s horkovzduchem mikrovlnky z Lidlu

Mam (sice ne z lidlu ale normalne kupenu, JT369) a je to hrozne hlucne, kvalita sa mi zda mizerna. Ale pouzivat sa to da. Ak v tom ale chce piect tak ja by som si kupil normalnu ruru, ptz pocuvat hodinu alebo dve ten ramus to sa fakt neda :)

BTW. crisp je take vselijake, daju sa na tom robit nejake veci ako hranolky mrazene ohriat, ale neni to nic moc co sa tyka konzistencie tie hranolky, ale furt lepsie jak drotom do oka.
Varenie v pare som skusal raz, to je uplna hovadina. Pretoze kym zacne vret voda tak mikrovlny uz davno uvaria vsetko takze vlastne sa to vobec nevari v pare ale akokeby si to rovno hodil do mikrovlnky = vysusene.
T.j. pouzivat sa to da na hotove produkty, ale ked chce normalne varit/piect tak nech si kupi hrnce a poriadnu ruru :)

P.S. ovladanie je dost neinstuitivne takze je nutne najprv poriadne dopdrobna precitat navod. AKo doplnkova vec na ohrievanie a nejake jednoduche veci je to pouzitelne. Ja to mam len preto lebo mam tu teraz malu kuchynu, inac by som sem vrazil poriadnu ruru a mikrovlnku osobitne.
P.S.2. crisp je dobry na zohrievanie mrazenej pizze, problem je len ze mrazene pizze su hrozny hnoj uz od vyroby. Ale ten crisp to zohreje celkom dobre.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny