Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dětské hřiště

:-) čím víc, tím líp, jinak budou dvě souběžně se houpající děti lítat do sebe a nebo se otloukat o podpěru nebo věžičku, páč ono jim to skoro vždycky za chvíli začne někam vybočovat. my to máme řekl bych tak třeba 3 metry, přesně nevím, kdyžtak to o víkendu změřím, ale třeba tady to mají 225 - ty nohy maj ale dole rozcapený.

jo - musím taky sám sebe opravit - psal jsem tu před lety, že jsem to prdnul rovnou na zem a bylo to v pohodě - to sice dlouho bylo, ale možná i díky povodním a taky díky tomu, že jsem ty nohy při stavbě nenatřel ničím zezdola (sem spěchal no), to přeci jen časem žačalo zdola hnít, resp. se do toho nastěhovali brouci. kupodivu ale nohy tý podpěry houpačky (to áčko na konci) byly v pohodě a taky nebyly ničím natřený. takže jsem to musel před dvěma lety povalit, spodky nohou uříznou a nastavit novým dřevem (co jsem měl z původní stavby na půdě). natřel jsem to pak asfaltovým nátěrem (jen konce nohou) a postavil na patky. protože jsem nechtěl nic betonovat a měl jsem v garáži nějaký starý cihly (takový ty bílý), tak jsem si z nich slepil takový kostky - dvě cihly a na ně dvě napříč, slepeno mamutem lepidlem a ty jsem pak natřel taky asfaltovým lakem, zakopal je do země a na ně to postavil. je to asi stavební turboprasárna, ale účel to plní a využil jsem, co jsem měl ;-) takže doporučuju to minimálně zezpoda něčím aspoň trochu natřít, ty patky ale považuju pořád víceméně za zbytečnost, pokud nejsi jako já v záplavový zóně, páč u nás se po povodni země mění na tvaroh.

fotky od nás najdeš v mým předchozím příspěvku a tady . Od tý doby jsem tam ještě dodělal dole domeček (si to žena přála, no ;-), protože pískovíště máme jinde, ale toho nemám fotky, můžu dodat po víkendu, jestli chceš - zkrátka ten spodek je zavřenej OSB deskama, v jedný straně je zavírací okno s pultíkem, v jedný dveře a ve zbylých dvou jsou náhodně vyřezaný díry, díky nímž se po tom dá šplhat nahoru, lízt dovnitř a tak. po čase se taky rozžvejkali schůdky, takže teď tam má kus starýho žebříku (na fotkách je sundanej)

Takže tak, ať se daří!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny