Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte benzinovou sekačku

Ahoj, rád bych si pořídil benzinovou sekačku na menší trávník u domku, plocha cca 100m2. Jelikož se nejedná o úplně pravidelný povrch, asi nevyužiju pojezdu, ale určitě potřebuji sekačku s košem. Vůbec se v tom nevyznám, peníze nejsou až takový problém, ale zase bych nerad zbytečně kupoval něco drahého, když ty funkce pak nevyužiji. Moc děkuji za doporučení...

Předmět Autor Datum
Zdravím, hlavně ať má sekačka plechové šasi, velká kola s ložisky a pak už je to jen o tom, kolik pe…
trtr 12.05.2013 14:07
trtr
Děkuji, našel jsem tedy prozatím tyhle dvě : http://www.mall.cz/rotacni-benzinove-sekacky-pojez d/v…
Thomas2 12.05.2013 14:33
Thomas2
Zdravím, pokud máte v okolí bydliště nějakej shop jako Moutfield, Husquarna a tak, tak určitě jděte…
trtr 12.05.2013 14:59
trtr
Doporučuji sekačku s motorem briggs & stratton. Kupoval jsem před 12ti lety u Mountfieldu a jenom mě… poslední
Fortys 13.05.2013 09:14
Fortys

Děkuji, našel jsem tedy prozatím tyhle dvě :

http://www.mall.cz/rotacni-benzinove-sekacky-pojez d/vega-424s
http://www.onlineshop.cz/dum-zahrada/zahrada/sekac ky-a-traktory/sekacka-vega-46-hwx-5in1-137533P.htm l

Asi jsou ty parametry podobné, ta druhá má větší koš a designově též vypadá líp, nechce se mi kupovat úplně to nejlevnější, takže bych se asi přiklonil k té druhé dražší, ale třeba mi to někdo vymluvíte :)

Zdravím, pokud máte v okolí bydliště nějakej shop jako Moutfield, Husquarna a tak, tak určitě jděte tam. Tam se člověk nespálí a pokud si budete trvat na ceně, tak Vám neprodají určitě tu nejdražší věc s věcmi, které nepotřebujete. Navíc u nás třeba, konktétně Husquarna je je na takové parčíku a kolem je tráva, tak není problém s testovacím modelem(nebo podobným) udělat zkušební jízdu. Navíc, když se Vám něco porouchá, tak nemusíte složitě přes prodejce hledat servisní techniky.:-)

Doporučuji sekačku s motorem briggs & stratton. Kupoval jsem před 12ti lety u Mountfieldu a jenom měním každý rok olej. Podotýkám že mám obyčejnou sekačku bez pojezdu a mulčování. Pojezd mi nevyhovuje (mám na zahradě dost stromů a dalších překážek a proto mi víc vyhovuje lehčí a lépe ovladatelný stroj, navíc když jsem měl půjčenou sekačku s pojezdem od souseda tak jsem buď za sekačkou běhal jako pštros a nebo se zas na želvu dusila v husté trávě). Mulčování je podle mě výborná věc na větší zahrady, kdy kolem baráku posečete do koše a zbytek zmulčujete.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru