loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
-Vím, že různými pololegálními a nelegálními podfuky se "Páv" dneska tahá za kdečím, ale návštěva ST…
mirektatra 12.05.2013 09:51
mirektatra
Ještě jsem našel na poradně z netu: 17.6.2010 7:28:30 Předmět: ------------------------------------…
mirektatra 12.05.2013 12:29
mirektatra
hallo dear! Im looking a lover!! I dream of hard sex! Write me - bit.ly/3zDQPKn nový
Emmajq 29.09.2021 04:04
Emmajq
Přímo v typovém listu k Pa v 40/41 ( který mimochodem musíte vozit s sebou) je napsáno: vozík smí bý… nový
pařez 29.09.2021 11:47
pařez
No jestli mu to po těch 8 letech ještě pomůže, třeba už to zjistil. I když ten dotaz vytáhla nějaká… nový
Karel04 29.09.2021 19:44
Karel04
Souhlasím a myslím, že i pokud to nedořešil tak už snad nehoní simsona po vsi ( i když já stále s ka… poslední
pařez 29.09.2021 20:06
pařez

-Vím, že různými pololegálními a nelegálními podfuky se "Páv" dneska tahá za kdečím, ale návštěva STK pod dohledem Policie není nic mimořádnýho zvlášť, když už na první pohled jde o jasný a tučný úlovek.
-PAV byl vyrobenej a homologovanej především pro motorky JAWA a ČZ, typu "kývačka" a "Panelka". Pro jeho připojení bylo použito i závěsné ústrojí schváleného typu. Návěs byl po ověření shody typu zapsán do TP, jako přídavné zařízení, označen SPZ shodnou s tažným vozidlem a tedy nepřenosný, bez opětovného přepisu v TP. Pro pověšení za Simáka by bylo třeba získat kladné stanovisko výrobce - Kovozávody Semily (výrobní závod v Roztokách u Jilemnice už je dávno zavřený),resp.jeho nástupnické organizace, ale obávám se, že to není administrativně, ani technicky schůdné řešení. I JAWA Panelka 250(!) totiž s "Pávem" a ve dvou lidech měla o dost horší výkonové poměry, natož pak Simson. Předpokládám, že by to bylo schůdné formou individuální přestavby, ale minimálně brzdy, výkon a nosnost tažného stroje nejspíš nevyhoví této dodatečné zátěži.:-(
-Počkej ještě 2-3 roky, pojezdi a nauč se na tom, pak si "zvětši" řidičák a zatím si pořiď a oprav za pár švestek kejvu. Bude se ti hodit, co se na tom naučíš technicky a budeš i příjemně překvapenej, jak to jede bez Páva a zklamanej, jak to nejede s ním. Já vím, je to k vzteku, ale i na nablýskanýho Simáka je hezkej pohled a rád ty kluky na silnici zdravím. Nebýval jsem jinej ;-)

Ještě jsem našel na poradně z netu:
17.6.2010 7:28:30 Předmět:

-------------------------------------------------- ------------------------------

Ahoj,
vezmes is s sebou typovy list k tomu voziku, zajedes s pripojenym vozikem na STK (na voziku musi byt namalovana RZ shodna s RZ motorky a musi fungovat elektrika), tam ti napisou zavadu ze je pripojen vozik PAv, ale ze zaves a elektrika odpovida pozadavkum a daji technickou na mesic. S tim dojdes na inspektorat, kde ti po predlozeni typaku napisou PAV do velkeho TP - doporucuju ti zaridit si vetu "Pripojeno zavesne zarizeni voziku PAv" misto "Pripojen vozik PAv cislo..." a s tim dojdes zpet na STK kde ti vylepi znamku na dva roky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...