Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kohoutkova vodovodni baterie - velka odezva pri pousteni vody

Zdravim,

v nasem novem najemnim byte, mame zvlastni problem s vodovodni (kohoutkovou) baterii v kuchyni. Aby se voda pustila, je nutne udelat 5-6 pul otocek s danym kohoutkem. At uz na teplou nebo studenou vodu, je to jedno. Kdyz se voda pusti, tece normalne :) Nicmene uplne uzavreni vody opet 5-6 pul otocek zpet. Takze baterie sice funguje, ale to neustale prehane otaceni je dost na nic. Zvlaste kdyz si potrebujete namixovat teplou vodu na myti nadobi a neoparit se u toho. Nevite nekdo co stim? Kohoutky jsem koupil nove a vymenil (jeden z puvodnich mel strzeny tisicihran takze se protacel), ty ted sedi pekne. Bydlime v 8 patre v panelovem dome, takze me napadl nejaky problem s tlakem vody? Nicmene baterie v koupelne pousti vodu hned, stejne tak sprcha.

Nemate nekdo nejaky tip co by se stim dalo udelat? Nebo je to na vymenu baterie? Diky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravim panove. Takze vcera vecer jsem se na to "podival", vymenil obe kuzelky za nove, dal tam sili…
Konys 14.05.2013 08:44
Konys
Tak gratulujeme k první odstraněné závadě:-). Pokud prokapává, bude nejjednodušší zaměnit za ty polo… poslední
ladaadal 14.05.2013 09:21
ladaadal

Zdravim panove. Takze vcera vecer jsem se na to "podival", vymenil obe kuzelky za nove, dal tam silikonove tesneni (jak tady nekdo doporucoval) a kupodivu vsecko funguje :) Uz nemusim tocit kohoutkem jak sileny, staci jednou a voda tece. Akorat se mi zda, ze kohoutek trosku kape. Nijak dramaticky, ale obcas proste kapne, coz predtim nebylo. Takze jeste uvazuju, ze bych tam dal to pulkulate tesneni? Mam ho uz taky doma, tazke to bude otazka chvilky.

Kazdopadne diky moc vsem, za rady :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru