Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavba RD na kluc vseobecne rady

Toho som sa prave bal, pretoze som prerabal byt a vsetko co som si nespravil sam na chuja.
Malovanie zopar stien...maliar bez materialu zobral za 1.5 dna roboty 7.5k korun, moja chyba cenu za meter mi povedal sice dopredu, ale ja som to neprepocitaval, vodar dosral, co mohol, na jeho odporucanie sme dokonca vymenili vybrany zachod a dodnes sa zasekuje splachovac, samozrejme, zebol drahy a na hodinu mal viac ako beriem ja, pri oknach som chcel usetrit, takze som siel po cene, okna od zaciatku nesli dobre zatvarat (vraj sa to rozchodi), neskor padali, takze nesli dobre otvarat ani zatvarat, takze mi to museli neskor prist opravit ini (povodna firma prestala po zaplateni komunikovat) a ked to chlapik pri oprave zbadal povedal, ze tak sfusovanu robotu este nevidel. Obkladacky v kuchyni robil majster, ktory nepil, dal si maximalne jedno pivo a mal cez 50, takze som si myslel, ze bude v pohode....trt do 2 rokov mi padla polovica steny do vane a dalsi majsterko, co to prisiel opravit (znamy) mal asi krive oci lebo to cele pri oprave dodrbal. Sused z baraku si pri oprave vypytal 500 eur (za 2 dni prace), takze som ho poslal do pecka a az na zaver som chytil 2 borcov, co mi spravili obkladacky za velmi slusnych 140 eur a navyse konecne dobre...su rovne a vyzera to, ze sa neodlepia, pretoze mam o nich referencie uz od inych, kde boli robit a drzi to roky. Pri praci nepili, zbytocne nekecali, proste idealni majstri...len keby bolo takych viacej.
Proste horor, co sa tyka takychto externych dodavateloc, koho som si vybral to bola jedna tragedia za druhou.
Najhorsie je, ze kazdy koho sa opytam mal niekoho ineho a uz som si povedal, ze bez 3 referencii od ludi, co poznam si uz nikdy nikoho nevyberiem.
S platbou mas pravdu, dokonca premyslam, ze ci si nedam do zmluv to, co robia velke firmy nam, ked siu nas najimaju ako subdodavatelov a to, ze akcpetujem vyssiu cenu, ale cast platby pozdrzim a doplatim az po par mesiacoch pokial sa neukaze nejaka skryta zavada (tymto pozdravujem zmrdov zo ZIPPky, ktori taketo moresy radi praktikuju a nicia tak mensie firmicky).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny