Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou domaci vodarnu

Ahoj,
chtel bych poradit jakou koupit domaci vodarnu. Neco jsem si o tom nacet, ale kdyz hledam to co potrebuji, tak nachazim v podstate stejne vodarny od 3 do 15 tisic :) O vodarnach jsem se v zivote nezajimal, tak vubec netusim co je smejd, kde se plati hlavne za znacku apod. Kdybyste nekdo poslal konkretni modely budu nadsen :) Nechce se mi platit moc, ale ani nechci smejda.

Podle toho co jsem nasel na internetu, tak potrebuji dopravni vysku 40 m, saci vysku 7-8 m, prutok 50 l/min, cerpadlo samonasavaci, se zpetnou klapkou a filtrem, tissi chod, velikost tlakove nadrze netusim, napojeni na 230V.

Vychazel jsem z: hloubka studne - 6-7m, vzdalenost studne - 10m, potrebuju cerpat bud do vysky 4m (zachod) nebo vysky 1 m a vzdalenost 40 m (zalevani), vodu chci pouzivat na zachod, pracku a zalevani (na vystupu cca 2bar). Vodarna bude ve sklepe, z ktereho je doma vse slyset, proto tissi chdo. Saci potrubi je kovove cca 5 let nepouzivane, takze predpokladam pri prvnim spusteni spoustu sajrajtu - proto filtr. Saci kos ve studni je, ale nevim jestli jak moc je zpetna klapa funkcni, proto chci i na cerpadle. (Saci potrubi vcetne kose budu casem menit, ale ted ne)

Nasel jsem treba toto, ale prijde mi to az podezrele :)
http://digiprofi.cz/domaci-vodarny/domaci-vodarna- elpumps-vb-25900-filtr

Diky moc
Mirek Haupt

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny