Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porovnání křovinořezů

U Stihlu platíš za značku, tady se vyplatí koupit jen motorovou pilu nebo naopak sekačku z jejich koprodukce.ABG neznám je to vesměs taky Čína ale bůh ví z čeho tu motorovou kosu dělali-tady stačí kapku víc máchnout,vzít kámen a urve se třeba náhon,ohne se lanovod,... a je to k zahození protože oprava by stála víc než nový.


stihl v křovinořezu neřikám, může to být to samé, ale tam fakt platíš za značku(a docela dost nesmyslně podle mě) a je pravda že křovňáky a tyhle kosy moc dělat neumí-on to od nich byl takový výkřik do prázdna-měli se držet motorovek a sekaček-

pak taky dost záleží na tom jak se k tomu člověk "chová".

Tahle kategorie pomocníků nabízí i spoustu jiných značek, kde si koupíš např něco od bédy trávníčka za 1/4 ceny a ještě s lepšíma parametrama-to samé ABG vs béda trávníček, atd.atd. -o výdrži se bavit nebudu je to fakt individuální a nevděčné.

15 rokem mám bez poruchy www.mountfield.cz tenkrát to byla investice za jednou takovou cenu než ho mají teď a určitě se za tu dobu vyskytli nějaké modifikace, inovace a výrobci dílů ale je to k nezastavení akorát je težší a docela vibruje poroto jsem si před nějakým rokem koupil na menší plochy www.mountfield.cz, je sice slabší dělá mu problem vysoká, hustá tráva dnes, cena poněkud jinde dole ale v době kdy jsem kupoval první zmiňovaný se o stihlu a hondách nedalo vůbec uvažovat.

Stejně když si to ale kolikrát vemu vzít obyčejnou kosu kolikrát je s ní práce hotová rychleji než s motorovou ať už s jakoukoliv.Je fakt že je nutno uvědomit k čemu nebo jak se s trávou naloží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny