Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou autobaterii?

Ty baterky se reklamovali vždy do pár měsíců, možná spíš týdnů, po koupi v renomovaných obchodech. Jinak je to celkově otázka tak posledních 8 let. Přijde mi, že jakmile baterie přežije první půlrok, tak už problémy nebudou, pokud uživatel nepopojíždí couračky pár km dlouhý.

neber to podle sebe, beru tě jako čestnou výjimku
tak já nejen že vozim kabely, ale v tak 80% času zimního období se mi v autě vyskytuje i druhá baterka :-), ono je totiž docela prdel, když ti někde v zimě nechytne těžká technika a autem se k tomu místu raději nepřibližuješ (pole). Doma většinou vše stratuje, při nejhorším startovací nabíječka.
Co jsem zatím viděl Varty, tak všechny byly "Made in Germany". Ale samozřejmě můžou mít výrobnu i v Polsku, neznám jejich struktury. Pořád si ale radší koupím polský zmetek než čínský zmetek.
Já měl nedávno v ruce díl do Deera, na plastu "made in USA", na hliníkovym obrobku pod plastem, "made in china". Takže tak. Díl se tváří jako origo Amerika a při tom je z Číny. Ale o to mi až tak nejde, oni čínani dokážou vyrábět i kvalitní věci, problém je, že dnes už se prakticky nedozvíš, odkud co pochází. Maximálně tak to, kde to bylo zkompletovaný :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny