Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou autobaterii?

Za jaké období jsi musel reklamovat ty Varty atp.? A jak dlouho už jezdíš do superhyper? Já jen abych si to nějak dosadil do souvislostí.

Tak "uvíznout" bylo asi trochu silné slovo, dobře. :-) Spíš jsem měl na mysli situaci popsanou Prasakem - máš už toho plné zuby po zimní odpolední šichtě a spěcháš za rodinou... a najednou na poloprázdném parkovišti řešíš, jak odjet, kdy se vynoří někdo, kdo ti bude ochoten pomoct a kdo bude mít i startovací kabely (nemyslím si, že člověk, který šetří každou korunu a kupuje noname aku (a nemusí to být zrovna škrt, třeba prostě šetřit musí), s sebou vozí jen tak z plezíru kabely - a neber to podle sebe, beru tě jako čestnou výjimku :-))
A nebo to můžeš risknout a nechat se roztlačit, je-li kým, případně pokud máš štěstí a stojíš na kopečku, tak se můžeš vrhnout dolů s tím, že to riskneš - třeba to chytne. A třeba si taky zničíš kat v ceně několika nových akumulátorů. A třeba taky ne. Já bych to nerisknul.

Co jsem zatím viděl Varty, tak všechny byly "Made in Germany". Ale samozřejmě můžou mít výrobnu i v Polsku, neznám jejich struktury. Pořád si ale radší koupím polský zmetek než čínský zmetek.

Heh - tak mě napadá, jak tady horuju za značkové baterie - že už mám "nějaký pátek" ojetinu a ještě jsem se ani nepodíval, co je tam za akumulátor a jak je starý. Beztak to bude nějaký kšunt a jak jsem happy.:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny