Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou autobaterii?

Ono záleží, jakou Vartu potřebuješ. Bavíme-li se o většině vozového parku v ČR (motory kolem 1.3 litru, různé ty HybajTyPičo a já nevím jaké další), tak jsme na cenách kolem 1500 Kč za verzi blue a black je ještě o dvě kila levnější.
Tisícovka rozdílu mezi nonamem a Vartou tím pádem u těch menší baterií je nesmysl, jestli tam je rozdíl tři stovky tak je to moc. Silnější auta by se k té tisícovce dostat mohla - plus samozřejmě záleží, jak moc shitovou nonamku zvolíme jako referenci. Pak jsme ovšem u klasicky úsměvné situace, kdy si někdo koupí BMW za mega a je mu líto jednou za X let dát o pár stovek víc za kvalitní baterii.
Jak jsem psal výše - reklamovat autobaterii není jako reklamovat akuvrtačku, pokud uvízneš někde X kilometrů od domova, tak proklínáš celý svět, že sis těch blbých pár stovek nepřiplatil. Na rozdíl od hypersuper baterií jsem ještě neslyšel o tom, že by Vartu (nebo jakoukoliv jinou renomovanou značku) někdo reklamoval.
Nutno dodat, že Varta nepředstavuje TOP kvalitu, ale je to takový řekněme lepší průměr. Koupě Varty neznamená, že zbytečně utrácíme (byť Varta ráda sama sebe prezentuje jako prémiovou značku, ale to dělají všichni výrobci), ale že jsme zvolili dobrý poměr ceny a užitné hodnoty.
A poslední věc: Varta Blue je vyráběna jen a pouze v Evropě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny