Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezasychání orezovače --> Následné barvení..?

Zdravím vás..:) Kutilové, měl bych menší dotaz. Mám doma takový kovový menší madlo který bych rád nabarvil, protože stará barva je už otlučená a ve svárech občas narezlá. Ta stará barva, nebyla nikterak špatná, držela tam pěkně atd. prostě kvalitní práce.

Před tím než to začnu barvit, jsem to natřel madlo odrezovačem, aby mi časem rez neprolezl přes tu barvu a nedělal neplechu. Natřel jsem to tím odrezovačem 2x, aby to víc pomohlo. Je fakt že rez už tam skoro není, ale teď mám problém, chtěl jsem to již nabarvit barvou, ale odrezovač ještě po cca 4-5 hodinách nebyl uschlý a když na něj šáhnu, tak je ještě lehce lepkavý..Myslíte že to vůbec zaschne, nebo to zůstane takhle lepkavý..? Ptám se proto, protože na obalu bylo uvedeno, že odrezovač schne rychle, ale u mě teda nic moc..

Díky..:)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Super, díky :) No ale ohledně toho, kdybych natřel vrstvu barvy na nezaschlou vrstvu. Tak vy píšete…
Armex 04.06.2013 19:50
Armex
Co na tom nechápeš? Když nebude zaschlá první vrstva, tak při nátěru druhé ti jí to rozleptá (rozřed…
ladaadal 05.06.2013 06:17
ladaadal
Omlouvam se, ale buď je Armex úplnej pit.mec a nebo si tady krátí jen dlouhou chvíli a baví se.
Matyas xl 05.06.2013 16:09
Matyas xl
Matyas xl: taky začínám mít ten pocit. poslední
ladaadal 05.06.2013 19:38
ladaadal

Super, díky :) No ale ohledně toho, kdybych natřel vrstvu barvy na nezaschlou vrstvu. Tak vy píšete že by se to slilo do jedný, ale já myslel že by ta spodní vrstva byla ve stavu, že by byla tvrdá, zaschlá ale byla by jen trochu lepkavá..To by se do jedné vrstvy nemohla slejt ne..?

A co kdybych neměl ještě uplně zaschlej odrezovač a začal na to barvit už barvou..? :) Díky

Co na tom nechápeš? Když nebude zaschlá první vrstva, tak při nátěru druhé ti jí to rozleptá (rozředí) a bude zase čerstvá. Prostě buď dodrž správnou technologii, nebo to zadej někomu, kdo nebude přemýšlet o blbostech. Buď to bude pořádně nebo to za rok budeš dělat znova, to už záleží na tobě, my na to koukat nebudeme, až to začne znova rezavět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru