Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podlaha na terase z vymývanej dlažby - ako na to?

Ahoj a ďakujem veľmi pekne za reakciu.

Takéto riešenie som "okukal" na streche jednej výškovej budovy. Tiež bola vyštrkovaná, a firma si tam urobila akoby pochodziu terasu pomocou takýchto dlaždíc. Štrk mal oveľa väčšie kamene. Napriek tomu sa mi stabilita dlaždíc zdala OK. Je ale pravda, že som si tento aspekt špeciálne nevšímal. Domnievam sa správne, že jemnejší štrk = väčšia stabilita dlaždíc?

Ďakujem veľmi pekne za poznámku o praskaní. Toto ma ani nenapadlo. Hrúbku 2 cm som zvolil na základe celkovej záťaže - menej cm, menej kg. Ak sa pustím týmto smerom, musím sa opýtať výrobcu.

Prepáč, že sa tak blbo pýtam, ale geotextíliu kvôli čomu? Trochu sa obávam, že si ňou spôsobím problémy s odtokom vody, keď sa geotextília postupne zanesie prachom etc.. Osobná skúsenosť - už po pár mesiacoch od dokončenia strechy (fólia betón/parozábrana/XPS/sika/geotextília/štrk) sa mi na streche urobil bazén :-) Chlapci zo strechárskej firmy zabudli prederaviť geotextíliu nad odtokmi a prach a lístie fungovali ako dokonalá zátka :-)
Na druhej strane, keď tak nad tým premýšľam, nič mi predsa nebráni urobiť prederavenie aj na novej vrstve geotextílie.

A propos - nemáš najmenší dôvod. Veľmi si vážim Tvoju ochotu a ešte raz veľmi pekne ďakujem za všechno, vždyť víš co :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny