Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Utesnenie prackoveho sifonu

Dobry den,
Mam vonkajsi prackovy sifon 32mm. V stene je priprava - plastova rura s vnutornym gumenym tesnenim spravneho priemeru. Ked zasuniem sifon, vojde prilis lahko. Gumene tesnenie nepritlaca dostatocne silno a tak voda pri zmykani v case najvyssieho prietoku, tenkym prudom pretecie popri tesneni, stecie po stene a necha malu mlacku. Nemate napady ako by sa dal sifon utesnit? Skusal som teflonovu pasku, ale ta nedrzi na hladkom plaste sifonovej vypuste... Vopred dakujem za napady.

Předmět Autor Datum
Koupit buď novou redukci, nebo nový sifon, případně obojí. Ty gumy normálně drží velmi spolehlivě.
kejki 18.03.2013 11:35
kejki
Dakujem za odpoved. Redukcia tam nie je ziadna. V stene je plastova rura s vnutornym gumenym tesneni…
diffie 18.03.2013 15:26
diffie
A to těsnění tam sedí? Není zdeformované? Tahle spojení opravdu obvykle drží dobře. Možná ho můžete…
Kurt 18.03.2013 15:29
Kurt
Dobry den, dakujem za radu. To vnutorne tesnenie v rure v stene, vyzera byt uplne neporusene. Ked ta…
diffie 18.03.2013 15:37
diffie
Nevím, jak to máš udělané, ale já mám odpadní trubku s hrdlem a do ní patří Manžeta HTGM 40-32 nebo…
kejki 18.03.2013 22:16
kejki
:) Dakujem, vazim si to vazim :) Ja mam v stene takuto podobnu ruru http://www.granitpresov.sk/img/i…
diffie 19.03.2013 08:52
diffie
Dakujem vsetkym za rady. Problem bol samozrejme vo mne :) Rura v stene bola 40mm - kedze ako som sa… poslední
diffie 19.03.2013 14:31
diffie

Dakujem za odpoved. Redukcia tam nie je ziadna. V stene je plastova rura s vnutornym gumenym tesnenim. Ide o novu instalaciu, takze vsetko je fungl nove. Neviem ci je problem len v tolerancii priemeru sifonu, alebo toho gumeneho tesnenia. Rozmyslal som nad moznostou nalepenia nejakej izolacnej pasky, alebo vrstvy na sifonovu vypust, cim by sa mozno zlepsilo tesnenie v mieste kde sa dotyka sifon a gumene tesnenie v rure.. Mozno skusim kupit novy sifon, ale obavam sa, ze to bude to iste.

Dobry den, dakujem za radu. To vnutorne tesnenie v rure v stene, vyzera byt uplne neporusene. Ked tam vkladam ten sifon, mam skor pocit, ako by bol vyrobeny o nejake desatinky milimetra mensi :) Aj to je mozne pri dnesnych polsko-cinskych vyrobkoch... mozno skusim iny sifon, len dufam netrafim ten isty vyrobok, ktory mi kupili majstri pri prerabke :)

Dakujem vsetkym za rady. Problem bol samozrejme vo mne :) Rura v stene bola 40mm - kedze ako som sa dozvedel udava sa vonkajsi priemer :) Vnutorne gumene tesnenie v rure samozrejme nestacilo na 32mm sifon a tak ako ste mi tu radili, riesenim je gumena koncovka na sifon, v mojom pripade 32x40x4. Na svoju obranu len poviem ze vodar mi tam sifon strcil bez tohto tesnenia a to ma doviedlo k myslienke, ze by to asi malo tesnit aj tak :) Dakujem este raz za rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru