Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Větší díra na zásuvky-vypadávají

Měl jsem tu chlapíka co dělá SDK,stropy stěny všecko super nakreslil jsem mu kde mají být díry na zásuvky a vypínače a on je udělal,tedˇ přišel elektrikář a nestačil se divit,Díry jsou asi o dost větší ,krabice vypadávájí a nejdou zachytit těmi šroubky a co se sím dá dělat.nějaký fígl?Podotýkam že je vymalováno uklizeno atd a nerad bych měnil SKD,děkuji za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den! Měl jsem před lety podobný problém, jako vy a vyřešil jsem ho následovně: vyšroubovat pac…
1amaterradek 16.03.2013 00:15
1amaterradek
Prosím o označení že je vyřešeno,včera jsem se nasral velké díry zadělal a vyřezal vedle nové,ani o…
guru666 17.03.2013 22:30
guru666
Jinak žena se, naučil vytahovat kolík ze zásuvkyjako člověk Nevěř tomu, nebo tě čeká šeredné zklamá… poslední
Rce. 19.03.2013 00:10
Rce.

Dobrý den!
Měl jsem před lety podobný problém, jako vy a vyřešil jsem ho následovně:
vyšroubovat pacičky ze šroubů pro uchycení, z plechu stejné síly materiálu vystřihnout a pečlivě opracovat, aby se volně pohybovaly v pouzdře, jako originál, ale delší, aby do plného materiálu přesahovaly! Je nutné malinko přizpůsobit i výřezy v krabici, ale jistě si poradíte. Protáhnout přívodní kabel, krabici nevystřeďovat, ale natlačit při utahování dolů( tímto jsem zajistil alspoň 3. opěrné body a dokončil jsem to celé výplní akryl. tmelem, přemalovat a jehotovo.
Ps: vydrží to i rvaní mé ženy vysavače ze zásuvky.
Vždy jen zasyčím, ale pro klid v domácnosti se raději potichu pochválím za kvalitní opravu a mlčím( nebyla by večeře)........
Néopravdu to funguje!!
Radek

Prosím o označení že je vyřešeno,včera jsem se nasral velké díry zadělal a vyřezal vedle nové,ani o nebylo tak pracné jak jsem čekal....A už to mám snad na věky.
Jinak žena se, naučil vytahovat kolík ze zásuvkyjako člověk(ne taháním za kabel),když tímto způsobem vytrhla celou zásuvku i s kusem omítky(cihlový dům),od té doby již je poučena:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru