Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem změna dodavatele energii

Kdyby někoho zajímali ty poplatky tak jsi na internetu najdětě třeba x energii,nabízí levnou cenu EE,ale ty poplatky fakt masakr,stačí si to vyhledat.
Poplatek za fakturu obvykle zdarma u nich 149
změna výše záloh 149 atd.
Máte sice levnější EE,ale ve finále zaplatíte daleko více,proto doporučuji z vlastní zkušenosti
pouze ty společnosti které vlastní aspoň část distribuční soustavy.
Jak je to u x energie nemám přehled, ale já jsem přešel s plynem a elektřinou k Europe Easy Energy a.s. a nevím, že by měli nějaké takové poplatky jak uvádíš.
Jentak pro zajímavost RWE vlastní zásobníky plynu a po vykupnutí krize,mají právo jiné dodavatelé odstřihnout a kdo od nicj neodebírá má smůlu,což vidím otázku pár let.
Takže se určitě budu vracer RWE,protože se bojím budoucnosti a radši budu platit více a vědět,že budu mít plyn,dokud ho budou mít.
Co bude za pár let asi nikdo nevíme a můžeme to pouze předpokládat a dohadovat se ohledně toho. Mne spíše zajímá co je nyní a pokud můžu na něčem ušetřit tak proč bych to nevyužil. Toho, že někdy bych mohl být bez plynu se příliš neobávám. Pokud se nepletu tak je to nějak ošetřené zákony, že nikomu nikdo nemůže jen tak jednoduše přerušit dodávku plynu pokud není k tomu důvod na straně odběratele toho plynu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny