Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím oživit barvu autosedaček

Dobrý den,mám ve felicii 1,3 modré sedačky color line a přemýšlím nad tím jak oživit jejich barvu.....špínu jsem odstranil tepováním ale na některých místech už je ta barva jaksi vybledlá.
Přemýšlel jsem nad nějakým barvivem na textilie,ale muselo by to být něco kvalitního aby se mi z toho neobarvila prdel:-)
Někdo mi říkal ať ty sedačky vyhodím a koupím jiné,ale určitě neseženu-nebo možná za hodně draho sedačky color line a navíc ty moje nejsou vůbec prosezené ani potrhané,a černé by mě neladily k modrému interiéru
Budu moc rád když mi něco doporučíte,vracím tomu autu život a tohle mi ještě chybí

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kup si nějaký potahy a máš klid.
manas 04.03.2013 18:19
manas
Nad tím jsem taky uvažoval,ale chci mít i sedačky pěkný.....dělám si pěkný auto a chci aby tam všech…
lemra 04.03.2013 18:27
lemra
z felicie 1.3 :-) dufam ze ho nevytahujes z garaze. Potahy v Lidli stoja od 7E a ked sa za...spinia… poslední
hopper 16.03.2013 00:52
hopper

z felicie 1.3 :-) dufam ze ho nevytahujes z garaze. Potahy v Lidli stoja od 7E a ked sa za...spinia tak idu do kosa. Kedze v aute fajcim, tak si kupujem tie drahsia asi za 12E (nehorlave ked mi spadne popol, propadne musim cigu zahodit). Chapem, ze pre bezneho cloveka, kt. sa intuitivne riadi pravidlom: "co Skot zahodi, to Cech zdvihne" je to obrovska cena.
inak, skus si dat sedacky potiahnut kozou. Sice je to nepohodlne, ale nestraca to farbu. A este ako sa ti zvysi hodnota auta!!! :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru