Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde v Brně nařežou lamino desky?

Dobrý den,
poradí někdo u koho v Brně můžu koupit a nechat nařezat lamino dřevotřískové desky na míru? Bauhaus a ostatní markety řežou min. 25x50cm a já potřebuji i menší rozměry. Prý se dá občas ukecat/uplatit prodavač pro menší rozměr, ale já chci najít někoho, kdo nebude dělat ofuky a prostě nařeže díly dle zadání.
Díky za tip

Předmět Autor Datum
Nejsem z Moravy, ale myslím že v Brně má pobočku Demos. Nechal jsem si od nich v Praze dvakrát řezat…
Fortys 26.02.2013 23:23
Fortys
Díky za tip. Demos je tady poblíž Brna. Ta celá deska je velká nevýhoda. Budu dělat pc stolek, tam j…
libor007 26.02.2013 23:36
libor007
Není zač. Moc jsem ti nepomohl. Zkus se zepatat, ale moc šancí si nedělej. Mají v nabídce snad 100 d…
Fortys 27.02.2013 00:17
Fortys
Tohle se řeší v hadí poradně :)
karel 27.02.2013 00:32
karel
Kili, ale vzdycky musis odebrat cely format, pokud by ti nezalezelo na dekoru, slo by se domluvit na…
ms-fiala 27.02.2013 07:40
ms-fiala
Taky nejsem z Brna, ale nemáte tam někde horní bach? Tam řezali a nemusels odebrat ani celý formát.…
lad 27.02.2013 13:01
lad
jak uz jsem psal puvodne-markety muzu vyradit, potrebuju i mensi rozmer, nez 23x50, jinak by to bylo…
libor007 27.02.2013 21:34
libor007
Pokud by ti nevadilo zajet si do Blanska, tak je tam pobočka firmy STP Kavan. Nechávám si u nich řez… poslední
Prasak 27.02.2013 21:41
Prasak

Nejsem z Moravy, ale myslím že v Brně má pobočku Demos. Nechal jsem si od nich v Praze dvakrát řezat lamino na skříně a poličky a musím říct že jsem byl mile překvapen. Sortimentem, rozsahem a kvalitou nabízených služeb se jim žádný market nemůže rovnat. Opravdu profi služby i truhláři z okolí co znám berou lamino kování a další doplňky od nich. Nařežou a ohraní ti jakýkoliv tvary, vyfrézují otvory pro panty atd. Nevýhodou oproti marketům je, že ti naúčtují m2 na celé desky, ale zbytky ti samozřejmě přibalí. Naposledy když jsem dělal skříně do ložnice jsem ze "zbytků" neplánovaně zbouchal ještě botník a poličku na kytky :-). Alespoň jsem udělal radost manželce.

Není zač. Moc jsem ti nepomohl. Zkus se zepatat, ale moc šancí si nedělej. Mají v nabídce snad 100 dekorů od 4 výrobců, navíc v různých tloušťkách. Co by s těmi zbytky dělali. Navíc dělají hlavně větší zakázky pro truhláře a já jako koncák jsem si tam připadal jak exot, ale ochotně mě obsloužili, nařezák mi sestavily, ještě mi i prodač doporučil jaké lamino mají ve slevě. Prostě super jednání.

Kili, ale vzdycky musis odebrat cely format, pokud by ti nezalezelo na dekoru, slo by se domluvit na vyuziti zbytku z jine zakazky, nebo si toho naplanujes vic, pomoct si muzes treba programem optimik, ktery ti sestavi narezovy plan

Taky nejsem z Brna, ale nemáte tam někde horní bach? Tam řezali a nemusels odebrat ani celý formát. Jen cena byla trošku vyšší, ale už jsem jejich služeb dlouho nevyužil, tak nevím jak v současné době.

Pokud by ti nevadilo zajet si do Blanska, tak je tam pobočka firmy STP Kavan. Nechávám si u nich řezat i ohranit lamino na nábytek, nikdy nebyl problém s tím, že by nebyli ochotni dělat jakkoliv velkej či malej kousek. Cenu jsem příliš neřešil, takže nevím, jestli je to drahý, nebo levný. Jen dodací lhůta byla někdy až 14 dní, protože to řežou někde jinde a malý zakázky asi dělají jak jim vyjde čas (či co já vím).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru