Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak umístit na pevno šroub doprostřed mnohem větší trubky

odpověděl sis sám

kdyby se lidi k sobe chovali ohleduplne, tedy pokud by ridici objizdeli cyklisty obloukem a ne jako idioti projeli tesne kolem nich, tak v tom neni zadny problem
Jestli chceš jezdit po silnici a čekat, až to do tvého dítěte narve nějakej idiot zezadu nebo z boku, je to tvoje věc. Uvědom si tři věci, rušnost dnešního provozu, stav vozovek a kolik blbců má řidičák.
Dvě příhody ze života, bratrance srazil řidič - opilec, když se vracel z práce na kole. Prostě to do něj narval z vedlejší resp. dokonce z výjezdu z parkoviště, měl tenkrát na mále. Druhá je o kamarádovy na kole s tím vozíkem, jel po silnici, kde auta příliš nepotkáš (úzká silnice, nezpevněné krajnice). Jeli ve složení manželka, on a dítě. Rozhodl se je předjet kamion. Ani je prý neštrjchl, ale jak projel odhodilo ho to i s dítětem o pár cm bokem, kole vozíku sjelo na nezpěvněnou část, nějak se mu to celé kouslo a zkončili oba v cca 1,5m hluboké škarpě plné srač_k. On v pohodě, jen otřesený a trochu omlácený, dítě to samé, ale ještě se jim málem utopilo. On o tom nemluví, jeho manželka říkala, že dítě nesl celou cestu zpět, snad 15km, sevřené v náručí a nevlezl s ním na silnici, ona vedla kola. Takže tak.
Každý svého štěstí strůjcem. Samozřejmě ti přeju, ať se tobě či dítě nic nestane. Ovšem, že nanarazíš na silnici na blbce či špatnou vozovku atd je statisticky vyloučené.
Pro nějaké cyklostezky, potažmo cesty kde se prostě nevyskytují auta je to fajn. Na silnici je každé auto potencionální nebezpečí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny