Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minerální vata, kterou použit na nejučínější odhlučnění

Díky to mě vůbec nenapadlo ještě vrstvu polystyrenu do zbylého místa ještě bych to rád zkombinoval s těmito závěsy http://allegro-praha.cz/getdoc/b93b243a-b0bb-4ffe- acf9-7a299730bea8/Zaves-primy-s-akustickou-vlozkou .aspx jsou sice 10x dražší ale prej maj znatelný učinek na omezni přenosu vibraci (řikal to prodejce) tak by mě zajímal názor nějakého uživatele.
Dále co si myslíte o tomto drobném detailu viz dva poslední obrázky kdy na PE pásku nalepenou na profilu CW je našroubován sdk. http://pruvodce.rockwool.cz/konstrukce/pricky/akus ticke-konstrukce-pricek.aspx?page=2255
Dále dle prodejce Isover má jejich produkt AKU až o 30% akustickou účinnost než jine Isover izolace, co si o tom myslíte.
Dále máte někdo zkušenost s touto sdk deskou http://www.rigips.cz/modra-akusticka-deska/ je opravdu akusticky učinná než třeba stndartní bílá sdk, vyplatí se investice do takovéto desky jen bych chtěl podotknout že v oné místnosti plánuji dvojplášť. Strop bez UD profilu, kdy chci na co největčí míru omezit styk konstrukce s nosnou zdí to samé i s nespřaženými předstěnami kdy UW budou jen v podlaze a v pohdledu nikoliv v bočních stěnách.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny