Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ojeté auto do 30 000 Kč

Na ten čtyřkovej zelenej golf jsem odpověděl. Chlapík hnedka odepsal co všechno na autě dělal a proč ho prodává (koupil si nové, ta převodovka mu vadí) nemyslí si že by byla zničená, ale někým spíš blbě opravovaná.
Mám bratrance automechanika a bráchu, který se také v autech vyzná (dělá v automobilce a auta jsou jeho koníčkem) jezdí yarisem od toyoty a nedá na něj dopustit. Má ho už hezkejch pár let v 1.3 a je s ním nadmíru spokojen. Proto se teď rozhoduji mezi golfem 4 řady a yarisem rok 2000 nebo 2001 nejspíš v tří dveřku s obsahem motoru 1.0.

U mě zatím vede ten yaris, dá se sehnat za příjemné peníze auto je spolehlivé poměrně bezpečné a mě osobně se líbí více než golf (to už je věc v kusu). No a pak jsem v něm už mnohokrát jezdil a z jízdy jsem měl vždycky radost, je to taková raketka dost živé zároveň úsporné autíčko. Jezdilo se mi s nim opravdu dobře.

Tím bratrancem a bráchou jsem chtěl hlavně říct to, že ať už budu kupovat cokoliv automechanik u toho bude určitě, nechci koupit žádný vrak, tak se snad zadaří.

Přikládám odkaz na jednoho z yarisů, který se mi dost líbí:

http://auto.bazos.cz/inzerat/20515818/Toyota-Yaris -Vanocni-cena-.php

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny