Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje první stavební poptávka

Díky, teda. Au, to jsem si teda neběh.. Člověk se s tím mazlí a všechno špatně. To jsem to raději neměl rozesílat a počkat na vás. No, když on nikde žádný návod, jak to napsat není.

Rozměry uváděj v milimetrech ale to je jen detail. Spíše upřesni jestli to je včetně, nebo bez podkladního (parapetního) profilu (30mm).
To já netuším, co se všechno měří, proto tam žádám o návštěvu, aby si to přišli změřit. Dokonce to na milimetry změřit nedokážu, každé stávající okno je obezděno trochu jinak.

Doporučil bych nech si udělat jen montáž oken.
Tohle mě napadlo taky, proto chci zednické práce zvlášť.

Ty jsi zákazník a ty si už výběrem firmy určíš výrobce profilu stejně jako kolik komor a tedy izolační hodnoty (U)bude profil mít. To si všechno můžeš předem dohledat na jejich stránkách.
Volbu profilu dávám záměrně z posledního na první místo. Ty jsi zákazník a ty si určíš...
Já tam mám požadavek, aby profil byl co nejžniší (co největší plocha okna). U těch úzkých oken, která mají být opticky rozdělená na dvě okenice je to zvlášť zásadní. Takovou informaci jsem nikde nenašel, nevím jak jsou na tom jednotlivé profily. Podle obrázku to jde těžko odhadnout. Netuším, jak hluboko se jaká zazdívá. A netuším ceny, jak si mám předem vybrat nejlepší poměr cena/výkon, když absolutně netuším cenu? Izolační hodnota okna také nebude zásadní. Dům je kamenný a z větší části zůstane nezateplený, zdi větší U něž obyčejná dvojskla. A taky větší plochu. Jestli je U 1.1 nebo 0.7, když U stěny je 1,4.. To už nehraje takovou roli. Spíš jde o pocit, skorotchán tvrdí, že od dvojskla cítí pořád chlad, když je venku zima, že by volil jen trojskla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny