Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje první stavební poptávka

Celé bych to hodně proškrtal - zjednodušil.

- Volbu profilu dávám záměrně z posledního na první místo. Ty jsi zákazník a ty si určíš... ostaní níže.
- To o co nejnižší ceně tam už vůbec nepiš! Koukej se chovat jako solidní a solventní zákazník! Cena se tlačí dolů později. Až se ti slezou všechny nabídky, pak se začne licitovat. Pak teprve začne zábava.. ;-)
- Barva zlatý dub. (Dekory jsou jedině folie)
- Křídla otevíravá bez vyklápění (Nepiš že nechceš mikroventilaci ani že je v domě vzduchotechnika. Jednak co je jim do toho a druhak je to stejně nezajímá. Žádný obyčejný pant. Okno bude otevíravé a tím je to dané.)
- Rozměry uváděj v milimetrech ale to je jen detail. Spíše upřesni jestli to je včetně, nebo bez podkladního (parapetního) profilu (30mm).
- Varianta prosklení dvoj a trojsklo.
- Doporučil bych nech si udělat jen montáž oken. Zedničinu a klempířinu si nechej udělat zvlášť. Sice trochu starostí navíc ale z mého pohledu výhodnější.
- Kamenný dům je nezajímá.
- Voda elektřina je nezajímá.
- U okna mezi dvěma prostory... Napiš jen prosklení jednoduché, neprůhledné. Tečka. Ostatní je nezajímá nebo jim do toho nic není.
- Trojkřídlé okno, krajní křídla otevíravá, levé a pravé, prostřední díl FIX.
- Tohle bude sranda : "Možnost zazdění celého rámu, aby bylo viditelné pouze křídlo okna (po konzultaci, požadavek památkové péče – rozměry jsou pro viditelnou část). Bez montáže, bude osazeno po stavebních úpravách. Potřebuji pouze velikost stavebního otvoru. Ta konzultace na místě bude nutná! Stavební otvor se odvine od použitého profilu.
- "Tyto cenové nabídky budou předmětem výběru." Do toho jim nic není. Nepsat.
- "Bude pohlíženo na ... „pověst“ použitých profilů" To si musíš zjistit sám jaké profily firma dodává a podle toho obeslat, neobeslat.
- "Bude pohlíženo na ... záruční dobu" Je to výrobek, ze zákona dva roky. Tečka.
- "izolační vlastnosti oken. Součástí nabídky budou technické parametry použitých profilů a skel včetně informace o celkovém prostupu energie okny. U profilů uveďte přesné označení a výrobce." To už chceš trochu moc. Ty jsi zákazník a ty si už výběrem firmy určíš výrobce profilu stejně jako kolik komor a tedy izolační hodnoty (U)bude profil mít. To si všechno můžeš předem dohledat na jejich stránkách.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny