Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jakou koncovku výfuku na diesel?

Jsem velmi mírumilovný řidič. Blikám jen velmi zřídka na "levoty" co neumějí předpisy "ježdění vpravo (mimo město)", když je pravý pruh široko daleko prázdný - to jsou typicky D-jedničkoví úchylové, co si nevšimli že už nejedou po tankodromu D1 nebo D2. Jinak prostě zvolním a dojedu je bez brždění a následně zase akceleruju.

A samozřejmě takto rychle jezdím jen když je silnice volná, protože jinak je z té neustálé akcelerace v nádrži vír, nebo spíše černá díra, přece jen rozhýbat necelé dvě tuny není jen tak. Na druhou stranu je to strašně zábavné prohánět "závodníky" v referentských oktávkách co si myslí že jsou kings of the road řídivší überwagen.. Je strašně legrační sledovat ta mračna kouře co se jim line z výfuků ve snaze setřást to "podauto" za nimi. ;-) Samozřejmě, když potkám já nějaké to AMG, Maserati apod. (pár jich potkávám), tak se klidím z cesty, tenhle level je i na mně moc.

jinak stará dobrá fábka a její 1,4MPI jsou hodně dobré motory - na to jak jsou staré. Prostě jen trochu pouštějí olej a ve vyšších otáčkách vadnou a žerou jako prase (jako každý 8-ventil), zato spolehlivost je parádní (aby taky ne, když je to celé jednoduché jako facka).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny