Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jakou koncovku výfuku na diesel?

Nízký let? Snad nejsi jeden z těch, kteří by nejraději všechno pod 100 koní viděli na dálnici jen v pravém pruhu. Když mám na tachometru 120, rozhodnu se, že budu předjíždět, plyn položím až na podlahu, nejlépe podřadím, pětkrát se ujistím, že v levém pruhu tak kilometr zpátky nic nejede a začnu předjíždět. Najedu do levého pruhu a už mám na nárazníku někoho přilepenýho.
I když vytáčím trojku do 110, tak se mi většinou někdo nalepí na nárazník a bliká.
Za ideálních podmínek na rovince, která by se dala nazvat nekonečnou, se zavřenými okýnky, dobrým tlakem v pneumatikách, přízni všech existujících i neexistujících božstev a bez zátěže dokážu auto rozhýbat na tachometrových 190, v reálných podmínkých se relativně slušně rozjede na 165 i plně obsazené a víc ani ťuk.

Na jednu stranu je chápu, když mám půjčeného Leona se 118kW, tak mě taky Fabie v levém pruhu moc nepotěší, ale zase musej pochopit oni mě, že nechci jet 90 po rovince a 60 do kopce za kamionem. Úplně skvělá je na tohle dálnice z Barrandova do Příbrami, jak je za Prahou u benzinky 50 do kopce. Přibrzdím na 50, pak se chci rozjet. V levém pruhu by mě ušlapali a v pravém jedou kamiony 50 až na vrchol stoupání.

Ke cti Fabie musím ale jedním dechem dodat, že do 120 se udržím loňského modelu Octavie 2.0 TDI bez větších problémů. Až nad 120 má jasnou výhodu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny