Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s chladící kapalinou

Čau,
mám Feldu 95´a vyskytl se problém,který se týká chladící kapaliny.Při jízdě a následném zahřátí motoru a použití topení se po nějaké době objeví nesnesitelný zápach.Zjistil jsem,že zdroj zápachu je nádržka na chladící kapalinu.Chladíci kapalina se zahřívá.Je měněna minulý rok a doteť bylo vše o.k.Můžete někdo poradit?Děkuju.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skunku, chladící kapalina nepřijde se vzduchem vháněným do interiéru do styku. Ta v žádném případě s…
corve43 30.12.2012 18:07
corve43
Jak píšeš o zahnívání tak to nebude.Jednou jsem měl v motorovým prostoru holuba a to je kámo docela…
skunk 30.12.2012 19:06
skunk
No nic děkuju za rady... Nemáš zač, zvířátka si musí pomáhat, užij si Silvestra a už k tomu nečuche… poslední
lesov 30.12.2012 21:35
lesov

Skunku, chladící kapalina nepřijde se vzduchem vháněným do interiéru do styku. Ta v žádném případě smrdět nemůže, pouze v tom případě jak Ti popisuje prasák, to by jsi poznál v úbytku chladící kapaliny. Co když Ti do vzduch. systému vlezlo něco živého a zahnívá! Na radiátoru můžeš mít nachytaný různý bordel pokud není přítomen pylový filtr. Jedině všechno vyfoukat a následně dezinfikovat. Ostatně to Ti již radilo více přispívatelů.

Jak píšeš o zahnívání tak to nebude.Jednou jsem měl v motorovým prostoru holuba a to je kámo docela jinej smrádek:x:.Taky jsem na to myslel,ale když to začne smrdět a otevřu kapotu tak to smrdí jak když se něco pálí.Jako spíš chemie nebo co.Myslel jsem jestli někde neprotejká kapalina a pak se nepálí.No nic děkuju za rady a snad něco vykoumám.Všem krásnýho Silvestra:beer:

No nic děkuju za rady...

Nemáš zač, zvířátka si musí pomáhat, užij si Silvestra a už k tomu nečuchej.
Holt jakej pán, takovej krám. :-D

PS. Ještě bys mohl zkusit, po ohřátí motoru, postavit auto šikovně "po větru", otevřít kapotu a až potom pustit ventilátor, jestli ten smrad jde z motoru nebo z topení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru