Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Forman 1994 40kW nestartuje

Zdravím,
dalo by se říct pro dobrotu na žebrotu. Kamarád mi tu nechal na pár dní auto, abych mu namontoval rádio a repráky. Rádio je zapojené, kabely k reproduktorům opravené, jenže druhý den po kamarádově odjezdu přestalo auto startovat.
Sednu do něj, otočím klíčkem, podle zvuku není nic špatně, startér točí, nezatížená baterka má 12,45V, ale motor nenaskočí.
Usoudili jsme s tátou, že problém bude v přívodu paliva. Motor je to prakticky jako na 120L, kterou měl, jen trochu jinak uspořádaný. Řešili jsme, jestli to má mechanické, nebo elektrické čerpadlo paliva. Jeden z kamarádů závodníků tvrdí, že tenhle motor má zcela jistě mechanické, tak jsme ho začali hledat. Blok motoru je jako ve 120, ale tam, co měla čerpadlo ona, jsou jen tři šrouby a záslepka (čerpadlo nikde). Kde ho má tenhle Forman?
Díky moc za rady.

edit: Čerpadlo je elektrické, našli jsme schované tři 15A pojistky u řídící jednotky. Všechny jsou dobré. Rozebrali jsme rozdělovač, je čistý a v pořádku. Takže nevíme co dál a asi si to bude muset odtáhnout.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hází to jiskru? Může být třeba cívka v (_!_). Jinak čerpadlo je v nádrži.
manas 26.12.2012 12:13
manas
Ahoj lidi. Já jsem tu poprvé,ale to jen naokraj. Já mám úplně stejný problém.Auto nestartuje.Hází ji…
arakain77 05.01.2013 18:51
arakain77
Na spínací skřínce zespodu jsou čísla tak ho tam k patřičnému číslu nasaď poslední
corve43 05.01.2013 19:45
corve43

Ahoj lidi.
Já jsem tu poprvé,ale to jen naokraj.
Já mám úplně stejný problém.Auto nestartuje.Hází jiskru,ale není slyšet čerpadlo paliva.Dostal jsem se až do nádrže k čerpadlu.Jenže nevím,jak je tam připevněné.Po odtáhnutí matice jsem oddělal víko a čerpadlo nejde ven.Chci ho odzkoušet na stole,ale jak ho vytáhnout,netuším.
Druhý problém je,že káblík č .15 šedý mám volně u spínací skříňky a nevím,kam patří.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru