Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vidím, že je to tady samej teoretik, ale prakticky si to změřit nikdo nezkoušel. Já si před časem tu…
Craft 15.03.2013 11:22
Craft
(ja se nesmeju, ja spis placu) Pochlub se, cim si meril, ceho ses domeril? Debata nad verohodne(vhod…
bahno v praci 15.03.2013 12:32
bahno v praci
Co se EM pole u elektrospotřebičů týče, z těch levnějších měřič ME3830B výrobce Gigahertz Solutions.…
Craft 15.03.2013 12:51
Craft
To teda hrube, ale hrube nestaci. Bavit se o tom nehodlam - jak rikam, bavim se pouze o vystupu z al…
bahno 15.03.2013 20:49
bahno
Tak pro všechny nevěřící, přikládám jeden zajímavý dokument, bavit se o tom nehodlám :) A tobě brach…
Tuka činčila 20.03.2013 11:55
Tuka činčila
http://www.youtube.com/watch?v=s9O6UvauGTo&feature =relmfu poslední
Tuka činčila 20.03.2013 11:56
Tuka činčila

Vidím, že je to tady samej teoretik, ale prakticky si to změřit nikdo nezkoušel. Já si před časem tu práci dal a to jak fyzikálně uznávanými měřícími prostředky, tak těmi zavrhovanými. Určitě v běžných podmínkách nikdy nedosáhnu hodnoty úrovně EM pole nula, to by se opravdu každý musel zavřít do neprodyšné kopky, vtip je ale v tom, dostat EM pole na co nejmenší hodnoty. Opravdu není nad teoretizování, to mě dokáže vždycky pobavit, stejně jako jiné zase ony orgonity :-) Ale ne nadarmo se říká, kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe ;-)

(ja se nesmeju, ja spis placu)
Pochlub se, cim si meril, ceho ses domeril? Debata nad verohodne(vhodnym, a alespon nejak kalibrovanym meridlem(netrvam na papirovy kalibraci)) ziskanejma tvrdyma cislama ma smysl skoro vzdycky a rozhodne se ji nebranim.

Co se EM pole u elektrospotřebičů týče, z těch levnějších měřič ME3830B výrobce Gigahertz Solutions. Ale na orientační zjištění vyzařování EM pole z elektrospotřebičů, tj. bez konkrétních hodnot a pro určení přibližné vzdálenosti stačí i zkoušečka v podobě sondy v hodnotě kolem 100kč s piezo pípákem a LED diodou. Nic těžkého to zbastlit i doma na koleně.

Tak pro všechny nevěřící, přikládám jeden zajímavý dokument, bavit se o tom nehodlám :) A tobě brachu, bych udělal sluchátka ze dvou 21 dB Wifi antén, na co čísla, vyskoušej to na vlastní kůži. A jen dodatek - jsem vystudovaný elektrotechnik a ne nějakej internetovej průjem. Proč asi bylo ochraný pásmo zástavby kolem vysílačů ??? O dnešní době se radši bavit nebudu to je na jinej článek. (narodit - platit daně - chcípnout)

Zpět do poradny Nahoru