Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vlhnutí zdi přichladném počasí

Dobrý den, v ložnici nám vlhne roh. Je na severní straně a otevřený. Zřejmě jde o nejchladnější místo a sráží se zde páry. Zeď jsme zateplili bohužel situace je stejná a to už teď při teplotách +5 co pak v zimě. Větráme několikrát deně , topíme , ale ráno je to vždy stejné. Prosím o jakoukoli radu či zkušenost. Termo nátěr či jiné řešení. Jo, okna nová plast. Moc díky za názor.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jojo, taky o tom uvažuju , ale zřejmě jsem to trochu podělal s tím zateplením jak kolega výše vcelku…
pawlos 29.10.2012 21:09
pawlos
dovolím si sdílet tento odkaz ohledně termo nátěrů: http://forum.tzb-info.cz/122544-tragikomicky-kon…
chroustjazz 31.10.2012 08:26
chroustjazz
Jo taky jsem to už prostudoval, smutný , ale aspoň víme na čem jsme. Pravda bude , že nátěry budou s…
pawlos 31.10.2012 22:05
pawlos
Sousedovi termoomítka pomohla, ono je to v podstatě takové malé zateplení zevnitř. poslední
kejki 02.11.2012 00:58
kejki

Jojo, taky o tom uvažuju , ale zřejmě jsem to trochu podělal s tím zateplením jak kolega výše vcelku jasně vysvětlil tak to budu řešit posléze i zvenku. Na ty barvy jsem se díval, cenově je to myslím 5kg kybl za necelý 2000,- což by stačilo , zatím hledám různý diskuse jestli to fakt funguje. Možná to prubnu a uvidíme. Horší to snad nebude.

Jo taky jsem to už prostudoval, smutný , ale aspoň víme na čem jsme. Pravda bude , že nátěry budou spíše protikondenzační jak izolující , což by mohlo něco pořešit , nicméně chce to řešení zgruntu a ne napůl. Já už mám celkem jasno , zjara doteplím tak aby to bylo košer a hotovo. Bohužel v případě hrázděné chalupy to bude horší. Každopádně děkuji všem přispivatelům do diskuse a radím ,informujte se ,studujte vše dostupné a pak konejte , vyhnete se zbytečným problémům a vyhozeným penězům.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru