Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přestupek na zákazu stání - B29

Jak je možné, že motoristé ... nemají kde zaparkovat?
Nebo jsou nehorázně líní. Než aby zaparkovali ve vedlejší ulici a došli pár metrů k okýnku, kde prodávají čerstvej chleba, tak zarazí auto přímo u toho okna, zablokují provoz v jednom směru prakticky v nejužším místě jediné příjezdové komunikace na sídliště a ještě drze použijí českej ohlašovák "přijdu hned", tj. výstražný blinkry. A rovnou za značkou zákazu zastavení. Bohužel, tady městapo člověk neuvidí, mají plný ruce práce s nasazováním botiček v centru, aby náhodou nějakej zločinec nedostal odvahu nekoupit si minimální hodinovej parkovací lístek, když si chce jen vybrat prachy z bankomatu (záležtost na dvě minuty).

Jsou to dvě strany mince. Když někdo dostane botu u přeplněnýho parkoviště u špitálu, tak též nesouhlasím s buzerací výběrčích pokut, ovšem i ten parkující musí mít ohled a nestrčit to bezhlavě kamkoliv ho napadne.

Skoro pokaždé při nákupech se přesvědčuju o tom, že čím dražší auto, tím arogantnější debil sedí za volantem. U obchoďáku parkoviště jak kráva, víc jak z půlky prázdný, ale to luxusní SUV předevčírem a to Audi dnes to museli narvat přímo před vchod (parkovací chlívky začínaly asi o dva metry vedle). Nic jinýho, než zmrdi, těm bych ty pokuty vyloženě přál. Jenže takový mají jiný páčky, platíme to my, volové, kteří nemají ty správný kamarády na správných místech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny