Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem voda ve felicii:(

ahoj, mám problém. Do auta (felicie 1.3) mi asi rok teče vodo. Mysleli jsme, že je to předním sklem jelikož pod pedály je pořád kaluž. Tak jsme nechali vyměnit těsnění na předním skle. Teče tam sice míň, ale pořád. Nemáte prosím radu kudy by tam mohlo jinudy téct? Už jsme bezradní:( Děkuji

Předmět Autor Datum
Obecně známá bolest hromady felicií. Do pick-upu mi teklo 11 let. Po vydatném dešti bývaly na podlaz…
sHpy00n 13.09.2012 12:09
sHpy00n
Ty díry v podlaze snad ale trochu pomohly ne? :-)
hm 13.09.2012 12:21
hm
Do starýho Golfa mi kdysi taky teklo, ale bylo to u spolujezdce. Pod kapotou, kde byly nasávací otvo…
Prasak 13.09.2012 14:57
Prasak
Vyndej přední sedadla, aby tam bylo místo a mohl jsi se pohybovat, zavři se v autě s baterkou a někd… poslední
6666 13.09.2012 22:34
6666

Obecně známá bolest hromady felicií. Do pick-upu mi teklo 11 let. Po vydatném dešti bývaly na podlaze i 4cm vody. Molitany pod palubovkou se daly doslova ždímat a za jízdy mi kapalo na nohy. V autě bylo takové vlhko že za mrazu jsem musel škrabat i dvojnásobnou vrstvu ledu vevniř než venku. Třikrát se přetěsňovalo sklo a všechny možné skluliny až to dopadlo tak že se do podlahy vyvrtaly díry aby mohla nateklá voda odkapat sama ven. Nepomohlo nic.

Do starýho Golfa mi kdysi taky teklo, ale bylo to u spolujezdce. Pod kapotou, kde byly nasávací otvory pro větrák, tj. kousek před čelním sklem, netěsnila ochranná mřížka a přes ventilátor to teklo na podlahu. Zkus se tedy podívat pod kapotu, třeba tam taky najdeš nějaký slabý místo. Ale hádám, že by mohl být problém v odtoku vody, která stíká z čelního skla, tedy v tom žlábku pod kapotou. Zkus lít na čelní sklo vodu a hledej, kudy to teče. Možná by pomohla nějaká obarvená tekutina.

Vyndej přední sedadla, aby tam bylo místo a mohl jsi se pohybovat, zavři se v autě s baterkou a někdo další ať hadicí stříká vodu.
Já jsem takhle našel místo, kudy mi teklo do auta a teklo o půl metru jinde než to kapalo. Jakmile uvnř uvidíš pramínek vody, tak jít po něm, až najdeš ďouru. Měl jsem to štěstí, že jsem zasilikonoval sklo a byl pokoj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru