Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr automobilu

Z tehle dvou jednoznacne Forda Fusiona. Proti Suzuki ma skvelou vybavu, Ignis je naproti tomu holatko. Celkovy esteticky dojem je velke + pro Forda.

Oproti Fieste je tam neuveritelny misto, Dobre se tam vstupuje i vystupuje diky vysce posezu . Tata mel uplne stejne favority , nakonec zvolil Forda, ma 1.4 58 kW a musim rict, ze to na to vozitko bahate staci. Prumer jezdi do 6,5 l / 100 Km, ma ho 5 let a zatim pouze vymenuje olej + leje benzin. Kupoval ho ve vybave TREND a cumel jsem co vsechno za 299 000 lze v te dobe poridit.

Vyhrivane celni sklo, radio s CD, klima, zrcatka + predni okna v el., 4x Airback, metaliza ,lita kola 15", palubni pocitac...

Pokud jsem mel tu cest s tim jezdit a to i vetsi vzdalenosti ( treba Č. Budejovice a zpet 500 km ) musim rict, ze na me je to auto az prilis tvrde, myslim si , ze je to dan za vyssi konstrukci, hlavne pricne nerovnosti jsou dost slyset v kabine a celkove, nad 110 Km/h do kabiny pronika aerodynamicky hluk .

Jinak pro dva lidi je to asi best vozitko, mozna az prilis velke, da se i pro 4clenno rodinu, ikdyz kufr ma myslim 350 l, takze zadna olympiada, ale da se odvezt dost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny