Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výroba pojezdu na truhlářskou formátovací pilu

Zdravim Vas zde kutilové

zakoupil jsem si celkem schopnou stolovou pilu pro amaterske truhlarske vyuziti, bojuji ale s dodelanim pojezdu.
Pro lepsi predstavu, pila je v podstate stolni cirkularka s nastavitelnou vyskou prorezu a rad bych dodelal pojezd podobny jako je na prilozenem obrazku. Vubec ale nemuzu sehnat komponenty "soucastky" pojezdy, stavidla, lyziny, kolecka, teleskopicke vysuvy a pod.
Nemate nekdo tento problem doresen? Nebo aspon v jakem obchode bych takove komponenty mohl nakoupit?

Dekuji za kazdy napad.

DKK

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jukni na http://www.opp.cz/Formatovaci-stul-800-mm/n_opp_00 2_2.aspx?master_baa2fe97_cabb_46c9_97d3_… poslední
Radim1 08.09.2012 11:13
Radim1

Jukni na
http://www.opp.cz/Formatovaci-stul-800-mm/n_opp_00 2_2.aspx?master_baa2fe97_cabb_46c9_97d3_cac536c5cf 72_product=6b582946-165e-4

form.stul tam mas hotovej komplet(bez leveho ramena) jen to prdni na nějaké uchycení. Dle délky stolu se odvíjí i cena takže je potřeba vědět na co to máš respektive jaké šířky chceš řezat-krátit ,lamino desky nebo rostle dřevo(lišty).....doporučuji něco kolem 1 metru na příné řezy to stačí na oba tyto dva materialy(třeba deska stolu,dveře atd.)
Ekonomicky stačí známému udělat velkou vestavnou skřín a máš to zpátky než po x víkendech se stím vztekat a nějak to ladit.....pojezd u ooop nebude žádnej zázrak jaku u uložení stolu jako je např. SCM ,ale na hobby i trochu truhlarení stačí a přesnost kterou mají ty budeš ladit týdny on dá zabrat jenom fak,že to musíš přidělat a doladit rovnoběžne řez versus pojezd na stávající pilu.
Jinak pro tvoje info co se týká lamina nechávaj si to "slabší" truhláři řezat u firem u kterých to kupují takže jsou akorát mozek akce a maximálně to na takovém to "zařízení" doupravují ,když se někdo sekne s rozměrem.Předřez na takovém to zařízení není potřeba jsou kotouče 2-3tis kč ,které před.nepotřebují(vyšší poř.cena)U vertikálních pil (běžne používané v hypermarketech také předřez nemají)
Toto je běžná praxe....vše se odvíjí od kapacity zakázek....ale to je na jinou debatu....
čau Radim

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru