Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak na křižovatce

Jak byste postupovali na křižovatce bez dopravních značek s předností zprava, viz obrázek.
Už jsem viděl několik možností v testech i s animací, v praxi těžko proveditelných (kvůli nedostatku místa).

Druhý dotaz.
Platí ustanovení o přednosti zprava i při vyjíždění z parkoviště a čerpací stanice, když je před celým areálem umístěna podobná značka jako na obrázku? Asi jo, ale...mám tedy dávat i přednost vozidlům, která opouští parkovací místo po mé pravé straně, když já vjíždím na parkoviště?!
Jde o život! :puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak byste postupovali na křižovatce bez dopravních značek s předností zprava Pomaly sa blizit a kuk… poslední
MM.. 12.06.2013 00:56
MM..

Jak byste postupovali na křižovatce bez dopravních značek s předností zprava

Pomaly sa blizit a kukat kto to zrovna chce do mna napalit.
Nasledne ist demonstrovat ze krizovatky s prednostou zprava by mali uplne zrusit, ptz to je dementnost ze az dverami trieska. V mnichove idem k bytu cesta na sidlisku 3x T-cko krizovatka, samozrejme ja som na tej rovnej a musim 3x zastat na 30metroch lebo do tej bocnej HOVNO vidno ptz tam stoja auta na krajnici, ono vpodstate nevidno ani tu krizovatku :-D (clovek ked tam ide prvykrat tak prejde rovno nabeton bez davania prednosti az kym na neho niekto nebude trubit a potom si vsimne ze kua tam bola cesta). Na znacke daj prednost sa usetrilo. Hlavna vec ze na tej ceste je 10 inych znaciek uplne zbytocnych (nejake parkovanie a ine blbosti), a nedaleko zbytocne semafory na tlacitka pre chodcov, a inych p*ovin, ale na jednu posratu znacku daj prednost v jazde uz im nevyslo. Aby clovek kazdych 10metrov zastavoval a kukal ci nahodou si to z bocnej cesty niekto nenapali do neho. Ze by ich porazilo tych co krizovatku bez hlavnej cesty vymysleli.

K druhej. Ak myslis parkovacie miesto ako fakt to miesto kde to auto stoji ked nakupujes, tak myslim ze on ak odparkovava tak musi dat prednost kazdemu (ak to neni nejaky nadrbany majster sveta ten ti prednost neda ani nahodou). Mam pocit ze na to je extra paragraf ale nie som si isty skusky som robil pred 20rokmi a tie pravidla stejne nikto nedodrziava :D Jedine co som si zapamatal je ze ked sa na krizovatke s prednostou sprava stretnu 4 auta a kazdy chce ist rovno, tak SA MAJU DOHODNUT :-D No proste skvele pravidlo :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru