Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě ojetiny, cena cca 100000 Kč

Jo, letitého brambora za 100k, to bude terno :-) třikrát přetočený tachometr, hustokrutě nahozené tuzerské doplňky (roura od kamen, mračítka, galusky (ty ovšem ojeté na slicky) a samozřejmě zatmavená skla). A ten kulervoucí zvuk pětkrát opravovaného výfuku!

Fábku bych si nekoupil, ale taky bych si nekoupil auto jen za 100k (pokud by to nemělo být na pár týdnů nebo na blbutí), natož abych šel za 100k do brambory s větším motorem, kde budu platit ještě velké pojištění a výhledově se podělám z ceny oprav.

Tady (převážně) nejde o to, zda to "jede" nebo "nejede", ale o to, kolik bude stát provoz a jaký je vůbec výhled na životnost takového auta (proto já si olítaná auta nekupuju, protože bych je musel co rok měnit). Jednoduše řečeno:

- najezdím ročně cca 30 tisíc a víc: IMHO jasná volba nové auto (a je jedno, v jaké kategorii), pokud tedy nejsem automechanik a nemám přístup k servisu a diagnostice

- najezdím ročně cca 10-30 tisíc km: zde buď nové, nebo mírně jeté (tj. auta po leasingu apod.). což ale URČITĚ nesplňuje brambora za 100.

- najezdím ročně pod 10 tisíc km: tady je to jedno, ale olítaná brambora je pro takového jezdce nemá smysl, dá skoro víc peněz za pojištění a údržbu, než samotné ježdění. Navíc takový sváteční jezdec by (myslím) do silnějšího auta (navíc zadohrabky) ani neměl sedat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny