Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalitní sluchátka na hry, hudbu, filmy

Zdravím Vás,

Bohužel už nastal asi ten správný čas na odchod mích sluchátek a dnes přestaly fungovat na dobro. Proto jsem se rozhodl, že investuji trochu více peněz za nějakou lepší kvalitu sluchátek. Nejhorší na tom ale je, že je dnes k dostání na internetu spoustu takového zboží a je těžké se v tom orientovat. Proto jsem dokázal najít jen dva tipy sluchátek a to http://www.alza.cz/steelseries-siberia-v2-annivers ary-edition-black-gold-d307232.htm?kampan=zbozi.cz a nebo tyto http://www.audigo.cz/Sluchatka/Otevrena-sluchatka/ AKG-K-530 . Jde mi to aby sluchátka byla co nejvíce pohodlná. Nepoužívám repro tak že zvuk by měl být maximálně dostačující. Aby pracovaly dobře jako herní sluchátka a taky dobré na filmy a hudbu. A jsem zase přestřelil a chci toho po sluchátkách moc. Ale opravdu se nedokážu rozhodnout. Sluchátka Steelseries V2 mi doporučují jako herní špičku ale prej hudbu si v nich neužiji. Za to sluchátka AKG K530 jsem prej maximálně pohodlné a zvuk v nich je "nejlepší" . Ale každej si chválí tu svou značku. Měl jsem doma na zkoušku sluchátka KOSS a to si radši koupim špunty od Vietnamců :D

Budu rád za každou Vaší radu s čím máte zkušenosti. Ale spíš by se mi hodilo, kdyby jste měly zkušenosti z danýma sluchátkama.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sluchátka na všechno neexistují. Nevím zda bych právě na hry bral otevřenou konstrukci protože, prot… nový
FilipS 14.05.2012 11:46
FilipS
Tak jsem si vybral tyhle http://www.czc.cz/steelseries-7h-fnatic-edition/10 0960/produkt Mají micrák… poslední
tatarák 14.05.2012 12:24
tatarák

Sluchátka na všechno neexistují. Nevím zda bych právě na hry bral otevřenou konstrukci protože, protože mám otevřené Sennheisery a všechno co slyším já, slyší i ostatní. Pak na hudbu - záleží jakou hudbu. Jestli je to nějaký hiphop, house, electro tak bych opět šel do uzavřené konstrukce. Kossy bych dneska nebral, v cenové relaci je vždycky lepší kousek u konkurence, tedy možná kromě těch Portů, ty jsou ve své třídě asi nej. 2000 jsou strop? V případě že se orientuješ hlavně na hudbu, doporučuji Sennheiser HD 518, které seženeš už za necelých 2100 Kč. Já bych ale raději volil uzavřené a to konkrétně Sennheiser HD 215. Mají navíc kroucený kabel, což je docela příjemné a zvuk je za tu cenu dostatečný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru