Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalitní sluchátka na hry, hudbu, filmy

Zdravím Vás,

Bohužel už nastal asi ten správný čas na odchod mích sluchátek a dnes přestaly fungovat na dobro. Proto jsem se rozhodl, že investuji trochu více peněz za nějakou lepší kvalitu sluchátek. Nejhorší na tom ale je, že je dnes k dostání na internetu spoustu takového zboží a je těžké se v tom orientovat. Proto jsem dokázal najít jen dva tipy sluchátek a to http://www.alza.cz/steelseries-siberia-v2-annivers ary-edition-black-gold-d307232.htm?kampan=zbozi.cz a nebo tyto http://www.audigo.cz/Sluchatka/Otevrena-sluchatka/ AKG-K-530 . Jde mi to aby sluchátka byla co nejvíce pohodlná. Nepoužívám repro tak že zvuk by měl být maximálně dostačující. Aby pracovaly dobře jako herní sluchátka a taky dobré na filmy a hudbu. A jsem zase přestřelil a chci toho po sluchátkách moc. Ale opravdu se nedokážu rozhodnout. Sluchátka Steelseries V2 mi doporučují jako herní špičku ale prej hudbu si v nich neužiji. Za to sluchátka AKG K530 jsem prej maximálně pohodlné a zvuk v nich je "nejlepší" . Ale každej si chválí tu svou značku. Měl jsem doma na zkoušku sluchátka KOSS a to si radši koupim špunty od Vietnamců :D

Budu rád za každou Vaší radu s čím máte zkušenosti. Ale spíš by se mi hodilo, kdyby jste měly zkušenosti z danýma sluchátkama.

Předmět Autor Datum
Záleží na tom, jaký KOOSáky jsi měl na zkoušku.......anebo si radši kup špunty od rákosníků;-)
iconek 13.05.2012 23:28
iconek
Mám skoro osm let Koss Porta Pro a naprostá spokojenost a dnes jsou už za "hubičku"
reifik 14.05.2012 00:33
reifik
Mám asi 10 let KOSS UR-29, pomalu se jim rozpadává molitan i koženka. Příští kup budou taky Porta Pr…
L-Core 14.05.2012 08:22
L-Core
Taky jsem měl jeden čas UR-29 a co je zajímavý, tak taky mě tlačilo pravý ucho. Jinak hrály pěkně.
Prasak 14.05.2012 10:34
Prasak
Sluchátka na všechno neexistují. Nevím zda bych právě na hry bral otevřenou konstrukci protože, prot…
FilipS 14.05.2012 11:46
FilipS
Tak jsem si vybral tyhle http://www.czc.cz/steelseries-7h-fnatic-edition/10 0960/produkt Mají micrák… poslední
tatarák 14.05.2012 12:24
tatarák

Mám asi 10 let KOSS UR-29, pomalu se jim rozpadává molitan i koženka. Příští kup budou taky Porta Pro. Sluchátka moc nepoužívám, takže na takové to běžné domácí poslouchání mi budou stačit. Důležité je, že jsou velmi pohodlné; z těch UR-29 mě po nějakém čase tlačilo pravé ucho.

Pro tazatele: rozhodující bude, kolik peněz chceš do toho vrazit.

Sluchátka na všechno neexistují. Nevím zda bych právě na hry bral otevřenou konstrukci protože, protože mám otevřené Sennheisery a všechno co slyším já, slyší i ostatní. Pak na hudbu - záleží jakou hudbu. Jestli je to nějaký hiphop, house, electro tak bych opět šel do uzavřené konstrukce. Kossy bych dneska nebral, v cenové relaci je vždycky lepší kousek u konkurence, tedy možná kromě těch Portů, ty jsou ve své třídě asi nej. 2000 jsou strop? V případě že se orientuješ hlavně na hudbu, doporučuji Sennheiser HD 518, které seženeš už za necelých 2100 Kč. Já bych ale raději volil uzavřené a to konkrétně Sennheiser HD 215. Mají navíc kroucený kabel, což je docela příjemné a zvuk je za tu cenu dostatečný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru