Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jsou hracky pro deti - šoující pera nebezpecne?

D = správně :-x
ČTĚTE, to, co píšu, ne co chcete kritizovat:-)
Je na odborníkovi, aby posoudil, nakolik je dotaz úplný a řešení vhodné pro laika. Tomu má odpovídat i odpověď. Někomu, kdo není schopen formulovat dotaz, bych asi nevysvětloval tak složitou a nebezpečnou věc, jakou je systém ochrany před nebezpečným dotykem elektrického zařízení. Popis je i tak složitý a málo přehledný, pokud má postihnout alespoň základní principy. Ve škole se to učí mnoho hodin, aby žák pochopil alespoň všechny důležité aspekty. Proto elektrikařina patří k řemeslným oborům, kde kutilství zvládne jenom chytrý a šikovný doveda, který bude odborně veden a nebojí se detailně zeptat a něco si i nastudovat. Na dálku radit, je vždy problematické:-/.
A = špatně:-(. Proč bych se zde, jako laik, nemohl dozvědět, jak vyzdít komín, nebo rozmrazit trubku? Pokud to bude tovární komín, asi mi neporadíte, stejně , jako je problematické radit při opravě chladničky, nebo výcvik ve svařování ...
B = správně,ale rychlokursy mají svá úskalí, na které citátem upozorňuji
C = právě tento příklad. Tazatel používá Ohmova zákona, protože neví o ostatních aspektech řešení a jeho vývody jsou tedy na hony vzdálené, od reality.:-?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny