Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
sak dotiahnes a hotovo....aky moment???si srandista...to uz vazne ludia nemaju inu pracu len o takyc…
vividoff 24.05.2013 01:10
vividoff
No lidi možná přemýšlí o píčovinách, ale ty bys měl začít přemýšlet o svém pravopisu a celkovém vyja… nový
ladaadal 24.05.2013 06:55
ladaadal
Koukám, na co to dělat úplně jednoduše, když to jde tak krásně zkomplikovat :-) Pokud bude někdo řeš… poslední
Craft 25.05.2013 15:17
Craft

sak dotiahnes a hotovo....aky moment???si srandista...to uz vazne ludia nemaju inu pracu len o takychto icovinach debatovat?ked sa ten srob len mierne dotiahne nema sancu povolit...robil som v pneuservise cca 5rokov a ani raz nebol podobny problem...pravidlo je nasadit spravne a dotahovat do kriza...a po asi 100km skontrolovat ci vsetko sedi....inac keby ze sa povoly koleso to velmo rychlo zisti aj amater ....ked sa auto roztasie pri jazde-rozbiehani...to sa neda si nevsimnut...podla mna zabudnite na nejake "moment"-y...vobec nie su dolezite...ked sa spravne nasadi koleso a nie je pod nim bordel hlavne hrdza ...tak nema sancu sa uvolnit...

No lidi možná přemýšlí o píčovinách, ale ty bys měl začít přemýšlet o svém pravopisu a celkovém vyjadřování. Pokud si laik chce utáhnout šrouby u kol na předepsaný utahovací moment, protože to nedělá denně a nemá cit v ruce, tak mi to přijde tisíckrát smysluplnější než tvoje přiblblý výlevy plný chyb. Ani jednu větu nemáš bez chyby, pochybuju, že s tvojí inteligencí tě někdo nechal utahovat šrouby u kol. Tak možná zametat opadaný bláto, když auto dodělali a vyjelo z dílny.

Koukám, na co to dělat úplně jednoduše, když to jde tak krásně zkomplikovat :-) Pokud bude někdo řešit výměnu těsnění pod hlavou, zde je momenťák téměř nezbytný, ale u kol nebo svíček, ale každému co jeho jest :-) Jo, kdyby jsi to dotahoval vzduchovou utahovačkou, jaké používají v pneuservisech, tak tady je moment nezbytný, aby to taky někdo někdy zase povolil. Osobně používám fajfkový klíč na kolo s menší trubkou, abych se moc nenadřel, nebo nemusel vozit neskladný křížový klíč. Neřešil bych proto tady hodnotu momentu, ale především kvalitní klíč z dosti tvrdého materálu a ne bláta, který začne pak ojíždět hranu šroubů tím spíše, že někdo si rád po tom klíči ještě při dotahování zaskáče. Pak to povolovat, může být celkem pracná záležitost. Kvalitní fajfka s menší trubkou, coby nástavec a není co řešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru