Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pracka Elektrolux

Pozorovala jsem ji cely den a zjistila nasledovne> Ze je to mrcha lina, ktera si dela co chce, ale stejne ji mam rada a tak ji porad davam sanci a chci ji zachranit pred zeleznym srotem :-)
Zastavuje se kdyz napousti vodu do bubnu a ta tece primo na pradlo. Voda tece na pradlo, mam pocit, ze i cerpadlo vodu v te chvili odcerpava, na programatoru je prani a ja jsem celou dobu nevidela, ze by byla v bubnu voda vic, nez tolik, ze je pradlo mokre (nevidim zadnou hladinu vody). Pak se pracka zastavi, dvere jsou porad zamcene a nedeje se vubec nic. Aby pokracovala musim ji vypnout a znovu zapnout a to pak cisla na ciselniku nekdy poskoci o dve minuty a ona pokracuje v napousteni vody. Buben se toci, pracka napousti i vypousti, pak se zase zastavi, musim ji vypnout a zapnout aby pokracovala a pak treba uz jen vypousti. Mam za to, ze se porucha objevuje nejcasteji v souvislosti s vypoustenim nebo napoustenim, ale krk na to nedam. Nekdy totiz vypere 30 minutovy cyklus bez preruseni. Mam ovsem pocit, ze buben neni nikdy plny vody (to ale nevim jak ma byt, ale pena tam taky neni, tak asi zadne velke prani to nebude)
Filtr je cisty i na pritoku i na odtoku vody z pracky. Dnes jsem si ale vsimla, ze kdyz odstreduje na vysoke obratky, tak piska v hodne vysoke frekvenci, az jsem mela pocit, ze bych ji snad mela vypnout, aby cela nevybuchla. Nebyl to normalni zvuk jako jindy pri odstredovani. Pred 2 mesici mi menil opravar uhliky a pred 2 tydny mi rekl, ze si mam koupit novou pracku, ze je chyba v elektronice a ta, ze stoji 5 tisic. Ja mam tu pracku rada a kdyz by ji slo pomoc, tak to rada udelam.......
Uz mne nic nenapada, nevim, co bych jeste napsala, jenom snad, ze bych chtela uz poradne vyprat.....
Dekuji moc za pomoc..:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny