Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vestavné spotřebiče do kuch. linky - koupit s kuchyní nebo zvlášť

Dobrý den,

čeká mě rekonstrukce kuchyně a s tím spojená výměna kuch. linky. Chtěli bychom vybrat nějakou v Oresi na míru a já se chci zeptat kde nakoupit spotřebiče? Jrstli přímo v Oresi nebo zvlášť někde v elektru s nabídkou montáže. Cenově je mnohem výhodnější zakoupit spotřebiče nezávisle na dodavateli linky, ale kolegyně manželky mou ženu straší tím, že pokud si nesedne do korpusu spotřebič koupený jinde tak to nikoho nezajímá, ale že pokud bude spotřebič zakoupen spolu s kuchyní tak i za cenu opětovné demontáže linky spotřebič osadí tak jak má být. Nemáme v tomto žádnou osobní zkušenost proto prosím o radu jaký postup je lepší. Konkrétně se jedná o 4 až 5 spotřebičů a to horkovzdušná trouba, myčka, plynová varná deska, digestoř a případně mikrovlnná trouba. Za každý postřeh a radu budu rád a předem děkuju.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S dodanými spotřebiči mají méně práce (ví s čím pracují) a větší vejvar (provize z prodeje spotřebič…
TNT 06.03.2012 16:10
TNT
Ještě dodám, že ve studiu se mi stalo, že při návrhu mi části kuchyně zaplácly hluchými místy (zásle… poslední
TNT 06.03.2012 16:20
TNT

S dodanými spotřebiči mají méně práce (ví s čím pracují) a větší vejvar (provize z prodeje spotřebičů). Pokud vám dají specifikace co to je za výrobky a ty se podíváš, jestli ty spotřebiče nejsou shity, tak proč do toho nejít. V opačném případě hledej flexibilnější kuchyňské studio nebo truhláře. Obvykle dopředu potřebují vědět rozměry spotřebičů a obecné info k instalaci - lze stáhnout manuály z webu, neměl by to být problém.

BTW vloni jsem dělal kuchyni. Ve značkovém studiu na kuchyně jsem si udělal návrhy za cca 1000Kč s cenovou kalkulací a radami kolem, a ve finále mi to realizoval místní šikovný truhlář s dobrými referencemi. Úspora proti studiu byla kolem 30% (vybral jsem si libovolné doplňky a spotřebiče), původní cena byla 100 tis.Kč. Ceny jsou relativní, je třeba chodit do víc studií i k truhlářům a říct si o hrubou kalkulaci cen + vidět materiál z čeho bude kuchyň! a tak eliminovat ty předražený.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru