Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vestavné spotřebiče do kuch. linky - koupit s kuchyní nebo zvlášť

S dodanými spotřebiči mají méně práce (ví s čím pracují) a větší vejvar (provize z prodeje spotřebičů). Pokud vám dají specifikace co to je za výrobky a ty se podíváš, jestli ty spotřebiče nejsou shity, tak proč do toho nejít. V opačném případě hledej flexibilnější kuchyňské studio nebo truhláře. Obvykle dopředu potřebují vědět rozměry spotřebičů a obecné info k instalaci - lze stáhnout manuály z webu, neměl by to být problém.

BTW vloni jsem dělal kuchyni. Ve značkovém studiu na kuchyně jsem si udělal návrhy za cca 1000Kč s cenovou kalkulací a radami kolem, a ve finále mi to realizoval místní šikovný truhlář s dobrými referencemi. Úspora proti studiu byla kolem 30% (vybral jsem si libovolné doplňky a spotřebiče), původní cena byla 100 tis.Kč. Ceny jsou relativní, je třeba chodit do víc studií i k truhlářům a říct si o hrubou kalkulaci cen + vidět materiál z čeho bude kuchyň! a tak eliminovat ty předražený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny