Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ochotného řemeslníka aby pohledal...

Nějakou dobu zpátky jsem se tu pídil po závitové trubce, jestli někdo v nějakém obchodě nezahlédnul. Vlákno je už staré a souvisí s tímto jen nepřímo.
Tato potřeba přišla opět a tak jsem místo objíždění Bau* a železářství, kde jsem předtím totálně neuspěl, našel na Internetu hrst mailových kontaktů na instalatéry a fachmany v oboru voda-plyn-topo a oslovil je mailem, že mám zájem o 6 kusů deseticentimetrové trubky (stačí obyč pozink), která bude mít po celé své délce vyřezán 3/4 závit. Nebo klidně i v kuse, rozřežu si to sám. No a jestli by měli zájem to pro mě udělat a co by za to chtěli.
Uplynulo více než 72 hodin a nejen že jsem nenašel nikoho, kdo by to udělal, ale NIKDO z oslovených se ani neozval zpátky! Ani za to odmítnutí mailem jim člověk nestojí. Zdá se, že pokud nechci předělávat vodu v celém domě, tak o drobnosti nemají zájem. Nicméně po téhle zkušenosti bych zrovna těmhle rekonstrukci vody už nezadal.
Cílem tohoto tématu je jednak odlevit si :-) a jednak zadoufat, že třeba je mezi přítomnými někdo kdo oplývá potřebným vybavením a za úplatu bude ochoten mi pomoct (a asi to i předat poště, protože Brňáka se závitořezem nejspíš nenajdu). Děkuji a nenechte si otrávit den jako já...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny