Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dodavatelé zemního plynu

Udelal jsi dobre, nic jim nedavej a hlavne nic nepodepisuj...

kdyz jsem byl v praci navstvili nas taky, ne kvuli plynu ale elektrice.Mlada byla tak blba ze jim dala vyuctovani a diky tomu ze maj vychcane podobny letaky jako CEZ z ni vymamil vyuctovani a zmenil ji dodavatele:

Kdyz pominu to ze jsou skoleny zblbnout lidi mel jsem stim peky honiky to zrusit.Jde o to ze s pospisem o zmene dodavatele jim davas i plnou moc k jednani o zruseni dodavek od stavajiciho dodavatele.

Jsou schopny tak daleko zajit ze nepotreboval platnou obcanku ale jen to vyuctovani ze kteryho to co potreboval obslehnul a nenapadne se ztratitl.

Je dobry ze se CEzaci ozvali ze stejne toto nejde prptoze tu smlouvu na dodavky energii mas u nich 2 roky a pokud jsme opravdu prejit je nutny to doplatit + sankce.

Nema se cenu s nima vubec bavit a rovnou na ne poslat Civavu at ho vysteka ze dveri.

Technicky si vem co je to za podvod.Jak ti muzou nabidnout neco levnejc kdyt ten plyn(respektive potrubi a distribucni sit) neni vubec jejich, oni musi platit taky CEzu(RWE) za to ze se k tobe ten plyn dostane.Uz z toho principu at ti slibej sebelevnejsi plyn je blbost.

Ten EON ten jeste sel, po mesici telefonovani jsme to konecne zrusili, vec jsme proprali jeste u ERÚ protoze nehodlali pismne potvrdit to osdtoupeni os smlouvy ale nakonec jo, jo povedlo se.

Nikomu to nepreju ale u tchyne zazvonili taky ale od BOhemie a ty se o ni perou jak kdyby ta jeji smlouva byla zlata a co vim stezuje si ze mesicne ji to vychazi o cca 500,- vic nez co byla u CEZu.Dobre ji tak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny