Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čeština do přístroje

Samozrejme ze nie.
Ten kto tvrdi, ze vsetka zver pred motorkou hromadne uteka na nej nikdy po lese nejazdil (alebo je to blb...alebo polovnik).
Stalo sa mi, ze srnka odbehla az po chvilke ked sa zastavilo a chcel som ju odfotit. Ak su srny daleko (velmi daleko), tak na motorku a inu techniku zvysoka seru.
Predstava, ze pri prelete helikoptery sa cela hora poserie a ked niekde prejde motorka, medved za najblizsim stromom bude bezat do nory kde sa rozplace, je trochu, eh...

Ten kto tvrdi somariny o akychsi "jamach" po detektoristoch nikdy nemal v ruke detektor (alebo je to blb...alebo nejaky pamiatkar).
Klasicky clovek s obycajnym lacnym detektorom (ktory uz tak stoji dost moc) ma v zemi dosah ktory sa da pocitat jedine na centimetre. Po vykopani mince, ktora bola 5/10 cisel pod zemou zostane v zemi diera asi ako ked sa vysere pes, ktoru navyse kazdy normalny detektorista po sebe zahrabe! Samozrejme ak vykope tank tak v zemi ostane nebezpecna diera, to jo. Po uspesnej vyprave ma amater v batuzku akorat tak 5 nabojnic z druhej svetovej a kus roztaveneho cinu ktory nazve striebrom aby sa citil lepsie. Narod vytrvalo place za ukradnutym kusom historie a detektorista zarobi pol miliona.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny